• austrijanac
    11.8k
    To su debili kakav svijet nije vidio.
  • Jurki
    26.4k
    baš ne vidim ništa pozitivno u cijeloj ovoj priči.Paggini

To sve kaj se događa dolje je itekako pozitivno.
    Osobno sam sretan takvim razvojem događanja pa su ti događaji za moje shvacanje i vise nego pozitivni. :cool:
  • Orc123
    16.1k
    Realno Hajdukov najveci adut je Gasija i sta god netko mislio o njemu on ima znanja i odlican je trener. On ima daleko slabiju momcad nego sto je imao Gattuzo a ove sezonu ce imati jos slabiju. Da ima normalne uvjete rada isporucio bi i bolji rezultat ali u Hajduku to jednostavno ne moze!

Bio vi vise sretan da ode on nego Livaja jer nitko drugi kog si oni mogu priustiti nece napraviti bolju igru i rezulatat dole. Pa Hajduk je jednog Leku unistio....sta dalje da pricamo. Samo daj Carevica, moze definitivno. Bit ce raspad sistema ukoliko ode Garsija....
  • criticus
    8.4k

Pa ovo je prva pametna odluka koju su donijeli u predsezoni. Ali nakon izbacivanja livaje pa povratka možda i ovdje se predomisle pa ipak puste ove u klub. Očito još nisu spremni na to, jer vjerojatno je u toj ponudi nešto nakon čega nema nazad, nema više borbe za narodni klub i pošteni hajduk. Samo režim i udri glibom i šakom di god zaškripi.
  • eol12
    969
    Stvarno ne želim puno komentirati Hajduk, sretan sam radi našeg kluba i situacije u kojoj jesmo, al ovaj potez gdje očigledno žele odjebati Pirica je jedini ispravan, lik je teški muljator i lopina, ovaj pritisak preko medija koji radi je skandalozan
  • SanctaSanctorum
    390
    Ujedinjeni narodi Hajduka, Urugvajac i Poljak glavne figure, izbacivanje i slobodni papiri Plivaji, debakl obnove godišnjih, sumnjiva kripto firma i Pirić, rješavanje standarnih igrača raskidom ugovora, Gambija i Madagaskar, prosvjed na rivi protiv kluba za jednog igrača, prvaci nakon pripremne utakmice sa Celjem, akumulirani dug 33.5 milijuna, sve prisutnija netrpeljivost između Torcide i ostalih navijača, javna oglašavanja i priopćenja koja stavljaju klub u goru poziciju, predstavljanje našeg 5og veznog juniora kao pojačanje, država ulijeće s lovom jer se nema za pokosit travu.

Guštam kao prase.
    Ak je Sunderland imao "Sunderland till' I die"
    Mi svi zaslužujemo imat "Hajduk till' it dies".
  • Mali Zeus
    21.6k
    Stvarno ne želim puno komentirati Hajduk, sretan sam radi našeg kluba i situacije u kojoj jesmo, al ovaj potez gdje očigledno žele odjebati Pirica je jedini ispravan, lik je teški muljator i lopina, ovaj pritisak preko medija koji radi je skandalozaneol12

Pa naravno da će odjebat jer ne žele ugroziti NH sektu koja trenutno drma klubom. Win win za nas kako god okreneš.
  • superhik
    12.8k
    da ne bi do tad pala prodaja pretplata.Goncalo Santos

Jučer im je završila faza prvokupa pretplate za novu sezonu za stare pretplatnike. Pala je za 30%, odnosno, nekih 9000 nije produljilo pretplatu.
  • hardek
    10.5k
    Taman ovo od Vuškovića za razvoj pokrije Garciji otpremninu.Omake

Ja sam pročitao na par mjesta da se postotak za razvoj dobiva samo kad igrac mijenja ligu. Ne znam jel istina to
  • crophantom
    5.3k
    Ovo su stručno izveli moram reći. Malo lagani pljuc kroz priopćenje, jer znaju da je šansa da Pirić zove Šolu i nadrobi neke epske gluposti i duplo se osramoti 93.4%, a onda ga mogu lagano odjebati ili može sam povući ponudu.
  • Jaro
    12.2k
    ide kompenzacija jer se radi o igracu "odgojenom" u jednoj zemlji a transgfer se vrsi u drugoj - automatski ide pod FIFA regule. Da je ovo klinac Liverpoola recimo, onda bi se primjenjivala samo engleska pravila...

Dakle i HSV i Hajduk ce dobiti svoj dio.
  • Mali Zeus
    21.6k
    Ode Vušković u Brighton.

Sada mogu proknjižiti njegov transfer.
  • Frizura Robija M
    543
    Garcia će se truditi taman toliko da bude dovoljno blizu izlaznih vrata kad sleti prva ponuda za bolji (normalniji) posao.

Ali kako je pokazao prošle sezone neće se previše živcirati oko poraza i neuspjeha (to je ove dole baš dovodilo do ludila jer je kao totalna bolikurčina, a lik zapravo realan obzirom na stanje kadra i kluba).
  • Dzoni
    6.5k
    Treba napraviti seriju "Keeping up with hajdučija", više bi sadržaja bilo nego kod Kardashiana i više toga bi bilo stvarno.
  • Mali Zeus
    21.6k
    Pozivamo javnost da s odgovornošću i oprezom pristupa neslužbenim informacijama i špekulacijama koje se pojavljuju u medijima. O svim službenim i konačnim odlukama HNK Hajduk Split pravodobno će obavijestiti svoje članove, navijače i cjelokupnu javnost putem svojih službenih komunikacijskih kanala.

ovo je poruka javnosti da ne vjeruju zločestim ZG medijima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.