• Mali Zeus
    21.6k
    tehnički nije niš krivo rekao, Celje je u Europi.
  • Mali Zeus
    21.6k
    Ćaća se vraća!!!ElDorado

I službeno je postao veći od kluba.
  • ElDorado
    12k
    Ako ga sad Garcia stavi posro je sebe, a ak ga stavi na klupu ovaj ce ga kontinuirano jebuckat.
    A ak cemo iskreno on s 34 godine i svojom povijesti nema di niti otići.
  • Mali Zeus
    21.6k
    Ostanak boga baluna tamo je najbolja moguća vijest. Za njih sranje kako god okreneš. Pazi Bilić je imao sastanak s njim. Ako je već trebao imati sastanak to se trebalo dogoditi i s Garcijom i Steffi Grafom zajedno. Ovako je on kao sve sredio s Livajom, a iza leđa trenera i SD i takvim ih je potezom potkopao i zaobišao.
  • crophantom
    5.3k
    Ma pazit ce oni na Garciju, on im je jedino kakva takva šansa da u HNLu stvori igru s kojom ce pobjeđivati male tekme I održati se tu negdje gdje su bili i lani.

Da sad njega razjebu i dovedu nekog Carevića s ovim igračima bi osvojili 50 bodova.
  • Oluja
    7k
    Šteta za tajming povratka, nadao sam se da će se ipak održati prosvjed da se još malo međusobno ispičkaraju i podijele.
  • Dinamosaurus
    129
    Zašto se vraća treninzima tek u subotu, a ne danas ili sutra?

Znam da Iris radi danas i sutra pa ga ne može voziti do tamo, ali kaj mu nije klub mogao omogućiti prijevoz?

Ovako će bezveze izgubiti 2 dana treninga
  • Crni86
    22.3k
    Zato jer treba popeglat Garciju i Grafa do tad….

Zato je Garcia i reko pitajte klub… drugim rijecima ta odluka nije moja, ne slazem se sa njom pa pitajte oni koji su odgovorni za to

Bit ce tu svega jos meni se cini
  • Thor
    2.9k
    Oce li bit prosvijeda, zna se li sta? :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.