• Pacho
    18.9k
    Steta
  • Benedikt
    127
    Čini li mi se ili je Cmrečnjak nazvao Baloguna padavičarem?
  • Keyser Soze
    19.8k
    Je li Cmrečnjak iz Bosne pa da ovako navija za njih ili?
  • Jima
    1.8k
    Strašno iritantan komentator. Muka za slušat.
  • Džudžan86
    329

SAD kad je dao gol samo sto nije zaplako, smece
  • M94
    2.7k
    Šta je najjače lik komentira HNL i onda se okomi na jednog igrača tu da nešto traži, pa nemoj me jbt.
    A nema više mahanja nego u HNLu, pogotovo od jednog kluba, la nećemo o tome Zizi, tad šutiš ko pičkica.
  • Keyser Soze
    19.8k
    Navija se otvoreno za Bosnu jer ih smatramo malima i jadnima pa kao iz sažaljenja, ali ovako otvoreno i kmečavo navijati kao da si Sabahudin Topalbećirević je jadno.
  • Navijač Dinama
    12.7k
    BiH jedinu priliku što je imala je onaj pokušaj Alajbegovićeve finesse iz kornera, van toga stvarno je teško izdvojit tko nije loš i kriminalan.

Kolašinac, Radeljic i Muhamerović ništa. Katić je svakako panjina. Dedic i Gigovića ne znam jesam ih čuo ijednog cijelo poluvrijeme. Šunjić isto užasan.

Ameri imaju nesreću, odnosno BiH ima sreću, ako se može to nazvat srećom/nesrećom što je samo 1-0. Poništili im gol(čisto zaleđe dakako) plus sad Balogun je na kraju mogao još jedan uvalit kad je naskočio Radeljića i Kolašinca.

Morat ce mentalno totalni remont Barbarez napravit, inače bu grdno skroz u drugom poluvremenu, pogotovo ako ovako ostane i morat se otvorit, a vamo opasnost vreba sa svih strana.
  • tp1997
    2.9k
    Sergej Barbarez je primjer Einsteinove definicije gluposti. Čovjek ne može shvatiti da mu taj autobus koji parkira svaku utakmicu nema kotače ni vozača i da se raspadne prije ili kasnije. Ali ako probamo opet možda ovaj put prođe.

Jesu Ameri bolja ekipa, ali jebeš mi sve ako ova Bosna nema dovoljno kvalitetnih igrača da ima bar malo bolji match momentum od nekakvog Iraka ili Curacaa.
  • Filip85
    1.4k
    lik priča o tekmi bosna kanada, i veli nesto u stilu " ovo je prva ozbiljna utakmica za bih", misleci na danasnju tekmu.

Koji ku... :lol:
  • M94
    2.7k
    Šunjić je prespor za ozbiljan nogomet
  • Logistika
    1.6k
    Jel komentator stavio 500 eura na Bosnu :)
  • Efes Pilsen
    16.2k
    Sta filozofira, pa cisti crveni.
  • Keyser Soze
    19.8k
    Ameri su bez Balaguna za 30% slabiji, ako i prođu kraj im je protiv Belgije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.