• Pacho
    19.7k
    5 golova afrikanaca
  • hb1
    731
    Ono je bio novi jezik
  • Jopa
    97
    Ne razumijem cudenje komentatora nadoknadi, pa var provjera je trajala 8 minuta...
  • lukaoj
    346
    Nemrem sam vjerovat da je Lukaku picka i da je odbio pucat penal
  • Noel
    22.5k
    Baš hajdučki nastup Senegala.
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Odlična pozicija za slobodnjak u zadnjoj sekundi i ovaj ovak pukne...

Zasad sve 3 ekipe koje su se najavljivale kao neki dark horse turnira ispale (Turska, Ekvador, Senegal)
  • rioda
    17.5k
    Kako glupo pozicioniranje Senegalaca na ovom slobodnjaku na kraju. Belgija stavi 6 igrača u živi zid, a većina Senegalaca stane iza svog izvođača, u 130. minuti kad ganjaju gol
  • Navijač Dinama
    12.8k
    Zasad sve 3 ekipe koje su se najavljivale kao neki dark horse turnira ispaleSibirski plavac

Jedino pravi Dark Horse(Norvežani) su i dalje u priči.
  • Navijač Dinama
    12.8k
    Po meni osobno penal čist ko suza. Senegalu se dogodio hajduk
  • hardek
    11.1k
    Meni je ovo suđenje na ovom svjetskom gadljivo. Suci kao da su dobili zabranu od fife da daju žute kartone jer ovdje je sudac propustio dati barem 6,7 kartona. Ne znam kako je recimo moguće da ovaj igrač Senegala nije dobio drugi žuti za ovaj penal.

Desni bek Senegala je 3 puta zabio koljeno u kičmu igračima Belgije i ništa, nevjerovatno
  • Sibirski plavac
    9.7k

Slažem se, ali i ovo troje se napuhivalo od raznih "stručnjaka" da bi mogli iznenadit. Fenomen mi je Turska koju na svakom turniru, svjetskom ili europskom, predstave kao nekog dark horsea, a na kraju niš ne naprave.
  • Nemrem igra Dinamo
    6k
    Šteta... zaslužili su Senegalci, navijao sam za njih, ali kada primiš 2 gola u 3 minute pa napraviš glupi penal u 120. min, drugačije nije moglo završiti
  • Jopa
    97
    Bome padaju afrikanci ko muhe, 4 od 5 vec ispali u eliminacijama, jos 4 ekipe ostale sumnjam da ce se dobro provest, na kraju uz Maroko eventualno Egipat jos prode
  • Thor
    3.3k
    Afrikanci su dobri ali imaju problem sa disciplinom i drzanjem koncentracije dok sudac ne odfucka kraj. Pred kraj na kraju pucaju.
    Ocito je Garcia dobro zapisal u tekicu. A i kad je izvadil Dokua i DeBrunea.
  • Navijač Dinama
    12.8k
    Fenomen mi je Turska koju na svakom turniru, svjetskom ili europskom, predstave kao nekog dark horsea, a na kraju niš ne naprave.Sibirski plavac

Da, oni i iza njih bi u neki ešalon odmah stavio onakve ko tipa Češku, Urugvaj ili recimo čak Nizozemce(relativno dobar-jak roster, odnosno imena imaju, sve premierligaši) svi ih vide kao dark horse(ja sam ih ovo SP vidio kao nekakav dark horse), a na kraju svake priče dobiju brkljaču.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.