• Fan
    2.4k
    low risk - high reward posao.
    Jedino loše što bi se moglo dogoditi je da se ponovno ozljedi, jer je očito injury prone, ali opet imamo desno Lisicu i Bakrara (Pretpostavljam da će i Topić otići) tako da podržavam dolazak.
  • Roky
    75
    Mali je zvijer al ima problema s tim ozljedicama kad je debitiro za seniore slomil je rame nedavno tetiva uglavnom peh je imal i pojacanje je 100% sam da ga zaobidju ze ozljede
  • mikser
    101

Je upravu si malo sam Livija zaboravio, to je prioritet.
    Muči me malo vezna linija, tu smo nekako po meni sad najtanji što se tiče roacije, imamo tri zvijeri koje nemaju zamjene.
  • SanctaSanctorum
    383
    Nadam se da će te ozljedice i ulazak u zadnju godinu ugovora kod Danija dovest do toga da ne ugrađujemo veliki postotak od iduće prodaje.
  • dd29
    890

za bakrara neće bit dovoljno minuta na špici, naigrat će se on još dosta na desnom krilu
    a i vidović će sigurno dobar dio svojih minuta dobiti na lijevom krilu, na pripremama igra u sredini jer nema stojkovića zbog crvenog u prvim europskim utakmicama
  • rokikaciga
    15.1k
    Koliko love za Danija? Za xđž ili?
  • keppi
    584
    Moramo imati više potencijalnih opcija.
    Dani, ali zašto ne i Horvat, Varela ili Šivalec...vjerujem da će od njih netko isplivati.
    Dobro je da i nekoga, koji ipak nije od presudne važnosti i prodamo. Cijena od 2 milje za Soldu mi je ok.
    Što se tiće Hoxhe njegova cijena (5 milja) mi je ipak bliže rubrici "Mokri snovi..."
    Bio bih zadovoljan i sa 3 milje (ima već određene godine, Vidović mu je uzeo mjesto u prvih 11, dolaskom Orše status mu je dodatno pao...), ali daj Bože da se varam i da ipak uzmemo tih 5 milja..
  • crophantom
    5.3k
    Gledali su ga oni kojima je to posao i vjerojatno znaju što su gledali i zašto ga dovode.sport

Znam da jesu i ne govorim da ce biti flop, samo sam pitao dal ga je neko od tu naših gledao. Boze sveti, kaj ste odmah defanzivni, gledali su ljudi kojima je to posao i Tabinasa, pa smo se krstili.

Al dobro, nebitno, vidjet cemo kakav je uskoro, nadam se da ce biti jednako uspješan kao Sergi.
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    Mislim da je Lisica nase prvo krilo sljedece sezone svejedno a da je dani doveden ko backup. Tako da skroz okej zamjena
  • Omake
    18.6k
    Pozitivno - vjerojatno najtalentiraniji dribler koji je korčio u HNL od Pjace. Trebao bi biti Hoxha i Lisica u jednom. Iznimno jeftin relativno na dob, profil i CV.

Negativno - 452 dana ozljeđen u zadnje 3 sezone.

Krilna rotacija kad se proda Hoxha

Desno - Bakrar Raumdauter/Krilni napadač, Lisica Klasično krilo, Dani Invertirano Krilo/Krilni napadač
    Lijevo - Vidović Raumdauter/Krilni napadač, Orša Invertirano Krilo/Krilni napadač, Dani Klasično Krilo

Varela može kao 4 opcija na obje strane, mali Pačo peta lijevo

Sada još po neku 6/8 koja baš ubija u duelima i dovoljno je dobra u pas igri da odmara Mišića.
  • don
    20.3k
    bolesno dobar posa. Bravo
  • Nemrem igra Dinamo
    6k
    Da, očito ima problema s ozljedama, ali za milijun eura mislim da se itekako isplati probati i to samo iz rezimea "na papiru", a siguran sam da je ekipa u klubu itekako dobro skautirala.Paggini

Bolji, a upola jeftiniji od Juan José Córdoba Zapate!
  • SAS1987
    20.2k
    Za Danija sam jako zadovoljan, čak i da smo ga otkupili, to je cijena milijun eura za krilo iz BARCELONE,Paggini

Ej, to je za pola godine KLUBSKOG RADIJA :lol:
  • Mr Anderson
    20.1k
    Meni dovođenje tog fragile Danija ima smisla jedino ako u startu ne plaćamo nikakvu odštetu, eventualno kasnije postotak. Ne vidim da će nam donijeti nešto više što već imamo u Lisici i Bakraru. Osim toga, dečko je s 20 godina više proveo po toplicama i terapijama nego Perić i Lešković zajedno.
  • penetrisac
    314
    Mali je najbolje europsko desno krilo proglašen u u19 konkurenciji prije 3 godine, došao je ovdje da se dokaže u seniorskoj konkurenciji, nikakva b ekipa Dinama,ono zašto je došao je Dinamo koji mu otvara prostor za minute , te poznata imena u vidu Alberta Capellasa i Sergija D koji su mu sunarodnjaci i dobro se poznaju te su vjerojatno i lobirali za njegov dolazak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.