• ElDorado
    11.9k
    Ako prodamo Hoxhu, a hocemo, treba nam i lijevo. Desno Lisica i Dani
  • NORTE
    25.3k
    Rodriguez na liječničkom sutraDinamoDoKraja

Očekivan rasplet situacije.
    Boban to riješio, uporan kao i kod Belje, vjerojatno i uz pomoć Capellasa, a možda i koji savjet Dani Olma i Sergi Domingueza.
  • mali M
    10.1k
    to, ako ode Soldo sigurno trebamo osmicu, a i ovako smo malo tanki.Keyser Soze

pa meni je u odnosu na Soldu mali upgrade osmice Kačavenda. Slažem se, i dalje trebamo kvalitetnu osmicu, ali gledajući u odnosu na odlazak Solde, Kač mi sasvim solidna zamjena..
  • mikser
    101

Desno - Dani, Lisica, Bakrar (tu je dio i njegovih minuta) i Topić
    Lijevo - Oršić, Vidović i Dani ako može lijevo

Veza je sad najkritičnija. tu treba kapitalac (a i dva kapitalca) i Šunti davati što više
  • ElDorado
    11.9k
    Vidovic ide u sredinu primarno, a Topica bumo prodali. Bakrar rezervna špica
  • crophantom
    5.3k
    Ne cemu temeljito optimizam za tog Danija?
    Za decka od 20 godina ima istovremeno i puno ozljeda, a i nije da je igrao neki ozbiljni nogomet van Španjolskih nižih liga (ako sam u krivu ispravite me).

Samo me zanima jel ga neko fakat gledao ili je zato jer je eto iz Barce?
  • penetrisac
    314
    Glavni razlog zašto Barcelona pušta svoje mlade talente leži u financijskim poteškoćama i kršenju financijskog fair playa, zbog čega katalonski gigant ima golemih problema s registracijom igrača pa klub moraju napustiti nogometaši iz drugog plana. Rodríguez se savršeno uklapa u profil koji je Dinamu prijeko potreban jer je riječ o ljevaku koji primarno ordinira na desnom krilu, što mu omogućuje opasne ulaske s boka u sredinu terena. Uz to, odlikuju ga iznimna brzina, visoka tehnička potkovanost te izvrsne driblerske sposobnosti.

Svoj raskošni talent potvrdio je prije tri godine na Europskom prvenstvu za igrače do 19 godina, gdje je sa Španjolskom osvojio zlatnu medalju te bio uvršten u idealnu momčad turnira, a trenutačna tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi mu okruglih milijun eura.
  • Jurki
    26.4k
    zadnji cent kaj imamo treba uloziti u Livakovica.
    Ostalo smo dobro pokriveni.

Samo me zanima jel ga neko fakat gledao ili je zato jer je eto iz Barce?crophantom

Ako nista drugo, znamo da se radi o skolovanom igracu. Sigurno nebu skup, pa ni rizik nije veliki. Na desnom krilu smo tak i tak deficitarni.
    Da je pojacanje za Ligu Prvaka, nije, ali mi desno krilo ranga Orsica nemremo ni kupiti. Mozemo ga samo stvoriti.
  • SanctaSanctorum
    383
    Sviđa mi se kak se to slaže. Po meni krucijalno pojačanje potrebno na šestici da imamo zamjenu za Miška i dati sve za ostanak Livija.
  • penetrisac
    314
    https://youtu.be/H0FzS6TKwfk?is=rUYvGMRbbeCObPA0
    Mali je mašina , leti po terenu, brutalan je
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    bio je u barceloni, da je igrao nesto ozbiljno vridio bi 50 miliona vjv
  • crophantom
    5.3k
    jasno da bi. Zato pitam od kud toliko oduševljenje kod nekih.
    Za mene je ovo čisti moneyball, app, a ne pojačanje.
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Top za Danija, jako sam zadovoljan ovim transferom…. Treba nam u ovom trenutku dubina na vezi, a ostalo prema odlascima…. Neka rotacijska špica možda, ne znam ne sviđa mi se da imamo dvije špice, ok Barkrar će sada moći vise igrati na špici i naravno prvo proći kroz juniore, ali napokon Bogu hvala, nemamo vise toliko drame s time zbog B ekipe…. Sto se tiče dubine u vezi, ja u HNLu vidim samo i isključivo Subotica kao neki prospekt, ovo sve ostalo je kibidabi…. S obzirom na odnos s Lokomotivom, ne vidim mogućnost tog transfera…. Pozo, Kavelj, Duvnjak je onak ne znam bas…. Belcar mi je izgledao impresivnije tad, nego oni svi sad
  • sport
    6k
    Gledali su ga oni kojima je to posao i vjerojatno znaju što su gledali i zašto ga dovode.
  • Paggini
    88.8k
    Za Danija sam jako zadovoljan, čak i da smo ga otkupili, to je cijena milijun eura za krilo iz BARCELONE, koje je prošlo njihovu školu i sve selekcije španjolske reprezentacije. Da, očito ima problema s ozljedama, ali za milijun eura mislim da se itekako isplati probati i to samo iz rezimea "na papiru", a siguran sam da je ekipa u klubu itekako dobro skautirala.

Da stavimo u perspektivu, Soldo je 2 milijuna na tržištu, a Hoxha 4-5 milijuna. U odnosu na te cifre, Dani je bagatelica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.