• NORTE
    18.6k
    Mišković je jako profitirao kad je sa Zdravkom potpisao savezništvo.
  • Jurki
    19k

Ma uzas..od svih klubova on izabere cigane s Rujevice.
  • deda
    39.9k
    Bome se Loksa čvrsto parkirala na peron koji vodi u drugu ligu.
  • NORTE
    18.6k
    Bome se Loksa čvrsto parkirala na peron koji vodi u drugu ligu.deda

Bolje da se raspadne Lokomotiva nego Gnk Rijeka.
  • Dudu
    2.6k
    Slijedi im Hajduk u gostima, pa Dinamo, pa Rijeka. Potencijalni otkaz u najavi za Jerka :D
  • Infinity
    19.4k
    Sta se desi u par mjeseci. Viceprvak drzave, finale kupa, plasman u kvale za LP, hrpa love od transfera. Imali su sve uslove za postati puno ozbiljniji klub, a idu prema drugoj ligi. Nije da mi ih je zao, al ovo treba moci. Za ovo se treba potruditi.
  • Bosna86
    12.3k
    Postoji scenarij da sljedeće godine Zagreb ima samo jednog prvoligaša... Je li se to ikad dogodilo?
  • Jurki
    19k
    Ocito je pukla ljubav.. i loksa ide kolosijekom za drugu hnl. Ne kuzim zasto Dinamo nebi imao filijalu u Sloveniji.. klub tipa Krka iz Novog Mesta. I da oni za nas razvijaju igrace. Pa bi bio vuk sit a koza cijela..
  • Baneki
    812
    Leko je mogao voditi Dragovoljce iz druge u prvu ligu, a sad će voditi možda Loksu iz prve u drugu.
  • LovroZG
    1.3k
    Ne znam kako se gore snasao, nisam mu nikad ni brojke pogledao.Infinity
    Njega su tamo prvih godinu i pol ozljede ubile, nije imo nikakav kontinuitet. Sad je prvi put odradio polusezonu za Kopenhagen bez ozljeda i očito nisu bili zadovoljni. Kad bi se u Rijeci vratio na razinu iz Osijeka Rožman bi dobio savršenog igrača za svoj sustav.
  • deda
    39.9k
    Kroz sat vremena kreće dvoboj Istre 1961 i Rijeke na Aldu Drosini. Od naših igrača, Šutalo, Štefulj i Kulenović u prvih 11.
  • Stihl
    3.1k

Kak je jucer na vijestima za sport rekel onaj voditelj...derbi de la Učka hahaahahh
  • r1oma
    1.5k
    Rijeka dobila Istru 2-1. Oba gola dao Franko
  • Majki2111
    4.1k
    Studenti iz akademije za umjetnost i kulturu stručnu praksu odrađuju u NK Osijeku, boooomeee. Malo sam ljubomoran. Bili su nazočni na presici kod Bjelice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet