• Krizy
    51.3k
    Postotak pobjeda u domaćim utakmicama od travnja 2020., evo kojim klubu je najteže bez navijača a kojima to ne smeta (neki su navikli):
    4y2s3n0zjv7pn5yv.jpg
    % pobjeda | klub | utakmica | neriješene | porazi | prosjek postignutih golova po utakmici | prosjek primljenih golova po utakmici
  • marcio amoroso
    39.3k
    Ovaj Marić iz Lokosa je čisti dokaz da postoje menadžerski igrači i da ne igra uvijek najbolji.
    Gjira i Kallaku su njemu rezerve.??
    Obojica su izmislili nogomet za njega.
  • NORTE
    13.4k
    To je takav klub, a igrač skoro sigurno ima veze s boravkom Zdravka tamo.
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Bomba iz Rijeke, Robert Mudrazija potpisa
  • NB86
    15.6k
    Samo nek sibenik dobije i ostane u ligi, mozda napokon docekam ispadanje lokomotive, oni nemaju sta trazit u prvoj hnl.
  • Mališan
    1.9k
    Pridružujem se željama, jedino mi je žao kaj bi u tom slučaju Leko započeo trenersku karijeru uvođenjem kluba iz prve u drugu ligu, a onda se ipak sjetim da je svojevoljno odabrao lokomotivu i lakši put
  • gh0c
    256
    Dobro je da je VŽ uzeo neke bodove, mogao bi i ŠI danas, ne sumnjam da će Loksa doživjet uzlet tako da bi sve bilo idealno da nije Belupo opljačkan za vikend
  • Jurki
    14.9k

Zar su stvarno ti cigani bitni?
  • NB86
    15.6k
    Nekako se za belupo najmanje brinem, vise me brinu istra,varazdin i sibenik. Lokomotiva sad ima hajduk, dinamo pa rijeku i onda varazdin. Ako se dogodi da uzmu 0 bodova u 4 utakmice to bi moglo biti to za njih.
  • Infinity
    17.2k
    Bomba iz Rijeke, Robert Mudrazija potpisaBBB Sibenik

Tema na kojoj si postao je namijenjena samo i iskljucivo za transfere Dinama. Za sve ostalo tu je tema HNL. Sad sam prebacio post, al eto da se ubuduce zna.

Sam komentar na transfer. Meni je Mudrazija bio jedan od najboljih igraca Osijeka kada je otisao u Kopenhagen. Ne znam kako se gore snasao, nisam mu nikad ni brojke pogledao. On je jos mlad igrac i vjerujem da ce Rijeci biti pravo pojacanje.
  • NB86
    15.6k
    Bilic za 3 0 sibenika
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Iznenadija me transfer malo
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Uff nisam ni skuzia, moja greska!
  • immerwieder
    1.4k
    Leko baš ima peh danas, dvije porcije isti dan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.