• deda
    46.6k
    4% bi trebao biti Solidarity
  • bazooka93
    272
    nije los ali nije ni beckenbauer
  • Dzoni
    6.4k

400k-600k ako bude nekih 10-15mil transfer, ni orali ni kopali isplatili godišnju plaću nekom od prvotimaca
  • vlatkomarkovic
    3.6k

Istra će dobiti dio te price
  • deda
    46.6k
    Pa rekao sam nama 4, Istri 0,25 i Neretvi 0,75. Alles zusammen 5,0%.
  • vlatkomarkovic
    3.6k

Aha, top…. Ja sam mislio da je ukupno 4%… odlično
  • deda
    46.6k
    Uvijek je 5% solidarity, i onda se razdjeljuje na klubove gdje je igrač proveo od 12 do 23 godine. Znači npr. da se Šutalo još 10 puta transferira mi ćemo od svakog transfera imati 4%.
  • deda
    46.6k
    Recimo od ovih jačih igrača nama prema solidarity fondu pripada sljedeći postotak po transferima:
    Sučić 1,5 %
    Gvardiol 3%
    Baturina 3,75 %.
  • blue heart 72
    3.6k
    RPG u Kijev?
    Bar mi je za to došla obavijest pod glasine na TM
  • NKDZ86
    8.6k
    treba rpg-a u kijevu, samo nek se roka ruska bagra
  • Derby
    923
    Jedini veliki 'Fuck you' je poslao navijacima i to nakon sto se sastao s istima i bio pristojno zamoljen da dolje ne ide.Efes Pilsen

Bila je priča tada da je obećao da neće ići dolje, pa su zato svi još više bili nabrijani na njega kad je otišao. Sad što je istina znaju oni koji su bili.
  • Mr Anderson
    20k
    Nije Niko bio nikakav borac protiv Mamića, nego borac za svoju guzicu. Mogao je ići bilo gdje i tada bi možda i mogao proći pod nekakvog prvoborca protiv Mamića, ali on je otišao baš kod njih. Postao alatka u obračunu Štimca i Mamića, uz to se popišao po svim navijačima i grbu.
  • Sajla
    21.3k
    Niko Kranjčar je prije 3 tjedna kod Stjelje izjavio da je "iznimno ponosan" na odluku da ode u Split. Ako s ovim vremenskim odmakom na to gleda kao nešto čime se može iznimno ponositi, o čemu mi ovdje pišemo? Lamza je rekao "Radije bih prosio pred zagrebačkom katedralom nego igrao za Zvezdu" i možemo diskutirati kaj bi stvarno bilo da je došlo do takve situacije, ali ovaj je došao u sličnu situaciju i napravio kaj je napravio. Nitko ne traži od njega da se javno samokažnjava na trgu ili ne znam kakvo kajanje. Ali kad ne propušta priliku reći da se ponosi s nečim kaj je sve nas toliko pogodilo, da ni dan-danas nema nikakve dvojbe oko toga.. e jbg, kaj je preveč je preveč.
  • NKDZ86
    8.6k
    oduvijek bio bahati sinek, takav je i sad
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.