• Droljo
    29k
    hitno su trebali lovuJos-Optimus

Pa kud su onda oprostili 50% transfera i otišli štincu? Mogli su samo potpisom dobit lovu na ruke....
  • Noel
    21.9k
    Koliko god bilo nepopularno ja bih htio znati kakva je bila Cicina uloga u Nikinom odlasku tovarima. Ipak je on tad još bio klinac koji se sigurno s ocem savjetovao oko karijereOluja

Velika. On je glavni i odgovorni. Međutim nevjerojatna je baza dinamovih navijača koja i tada i sada ništa ne zamjeraju starom Cici a Niki su zamjerali i zamjeraju i dan danas. Istina je još luđa i bolnija, od toga da je Cico trebao preuzet Hajduk ali je ipak preuzeo reprezentaciju, pa sve do "mali" broj intervjua gdje je žalio u karijeri kaj nije trenirao Hajduk itd. Sreća da tad nisu postojali forumi, društvene mreže i moderni mediji.
  • Droljo
    29k

Koliko ja pamtim zamjeralo se i cici... I to jebački.
  • Noel
    21.9k
    Koliko ja pamtim zamjeralo se i cici... I to jebački.Droljo

Ni blizu kolko Niki..
  • ElDorado
    11.9k
    O pokojnima sve najbolje….Ali kak se Cico poslije vrati covjeku koji mu je sjebao sina…ja to nemrem shvatiti niti sam onda mogao
  • Droljo
    29k

Što je i normalno. Svoj si čovjek. Kapetan dinama!
  • blue heart 72
    3.6k
    jasno da se zna za dugove od Cice, ali bilo je tu i od velikog značaja kod koga se sve zadužio. Ali nema potrebe ići u širinu, pustimo stvari kakve jesu, jer ionako ne možemo utjecati na ono što se tada sve odigralo
  • CastAway1986
    5.8k
    Neznam jeli itko pisao , Bartol Franjic napokon napustio Wolfsburg i potpisao za Veneziu gdje je bio na posudbi
  • Šteco
    1.8k
    Pisao sam u drugom kontekstu za njega, oni su ga morali kupiti ako izbore povratak u najviši rang (posudba s obveznim otkupom).

Bilo je da je iznos transfera 1M, po novijem je 1,25-1,3 M, ovisno o izvoru, pa bi mi trebali umjesto 45k, dobiti cca 55-60k € za solidarity fee.

Bitno da kapa sa svih strana.
  • prefontaine
    9.6k
    pa bi mi trebali umjesto 45k, dobiti cca 55-60k € za solidarity fee.Šteco

Pokrili Tabinasa i još ostalo za režija ovaj mjesec
  • badjibadara
    9.9k
    Marić izgleda napušta Želju.
  • Niko1986
    7.4k
    Dugo je trajao
  • emilperska
    17.1k
    Željo mi je uvijek bio drag klub..
  • Ivan0302
    1.8k
    Čitao sam danas neka željin fan page da je klub baš u rasulu, nemaju novac da isplate što duguju igračima, novi trener i stožer nisu potpisali još ugovore ako se ne rješi do petka trener i stožer isto napuštaju Želju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.