• Masto
    1.6k
    Valjda ce kapnut nesto od hoxhe solde i nevistica ako ode da se pokriju krila
  • Roky
    74
    Odlicna pripremna ovi do gola nisu dosli ni jednom u 90min
  • Orc123
    16k
    tak je i u Zagorju....a nekad se zna tako tepati i zeni.. :rofl:
  • Mr Blue
    4.9k
    Odlično rastrčavanje i lijepa pripremna pobjeda, baš je lijepo opet gledati Dinamo.

Gol Belje uvijek veseli, drago mi je da ga je i Vidović spremio, kao i Kačavenda, za samopouzdanje.

No za mene je igrač utakmice Stojković koji se i u 87. minuti baca po loptu kod naše korner zastavice, svaka čast.

Vidi se da su svi dečki danas bili našpanani i to me baš raduje, nadam se da će taj ritam držati cijelu sezonu jer 'jedino tako' mogu svi napredovati.

Obrana praktički besposlena što isto nešto govori, no lijepo je opet vidjeti i Torrentea, samo neka on vježba, trenira i vrati se u formu, golmani bez ikakvog učinka.

Vjerojatno će neki od ovih igrača što smo gledali danas otići tijekom ljeta, ali bože moj, i to je dio igre.

Ne znam, to je to, vidio sam puno dobrih stvari u igri, a ako je i bilo nekih loših moram priznati da me ne diraju niti malo jer ovakve utakmice i služe da se stvari ispoliraju. Idemo dalje!
  • Zoran
    659

Tako. Kada me žena razj..e onda je definitivno “kača” i ona i njezina stara ( majka)
  • Mr Anderson
    20k
    Ok za prvi puta, rastrčali smo se protiv nedorasle ekipe. Prvo poluvrijeme me jedino smetalo da nismo više desnu stranu koristili. Imam osjećaj da je 80% napada išlo po lijevoj strani.
    Ne bih nikakve ocjene davao, bitno je da svi dobro rade i da nema ozljeda.
  • Gelipter
    4.6k
    često se upotrebljava i u frazi: "žejen sam kaj kača!"
    A čim pripreme krenu možemo ustvrditi i: žejni smo Dinama!
  • rioda
    17.1k
    Ima netko snimku gola Kačavende?
  • skener
    8.7k
    Veseli me da su svi zdravi, osim Lisice, ima istegnuće mišića, neće ga biti sedam do 10 dana.
  • Hrvatski Gradjanski
    261

I Presvetli u Gruntovčanima Regicu zove kača. ;)
  • NVKOD
    13k
    Evo za sve one koji nisu stigli popratiti utakmicu protiv Radomlja. Odigrano dominantno, uvjerljivo, odnosno - dinamovski!

• Zagi
    18k
    Tek sada kuzim da je Hoxha dao preciznu povratnu.
    Sada sam uistinu sve vidio.

Još godinu-dvije i ovim tempom napretka naš Air Albanija leti za Real Madrid.
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.