• Kumerle
    3k
    Nogometni klub Kalcer Radomlje stabilan je slovenski prvoligaš koji je prošlu sezonu završio na solidnom 6. mjestu Prve lige Telemach.
    Klub je poznat po tome što često pruža priliku mlađim igračima i služi kao odlična odskočna daska, a imaju i prepoznatljivu žuto-crnu kombinaciju dresova.

Nama će to biti odlična provjera na početku priprema, a Radomlju čast igrati protiv ovogodišnjeg sudionika Lige prvaka :cool: .

Sigurno nas čeka zanimljiva i natjecateljski nastrojena utakmica na ovaj zanimljivi datum ( 26.06.2026.) unatoč prijateljskom karakteru pa otvaram temu gdje možemo na jednom mjestu komentirat.

S njima smo igrali i prošle godine (01.07.2025.), a susret je završio 2:2.

Utakmicu možete pratiti na Dinamo+ ukoliko ste pretplatnik.

Rezultat nije bitan, ali jebiga mi smo Dinamo i očekujemo pobjedu.

Naprijed plavi lavovi!
  • Gradina
    137
    Ako može i meni link molim vas, častim žetonima
  • don
    20.3k
    ako ko ima pošaljite link da ne moram uzimat godišnju za ovu "aplikaciju"
  • tigric
    1.2k
    Radomlje kaze utakmica zatvorena za javnost, a dinamo prenosi…
  • Dzg69
    121
    Moze link ako ima netko?
  • Masto
    1.6k
    Može i meni link, hvala
  • Mr Blue
    4.8k
    Ekipa, što ovo znači unutar aplikacije? Je li moram skinuti Dinamo+ app za TV, ako postoji uopeće ili mogu nekako zrcaliti na TV, nije mi skroz jasno?

Screenshot-2026-06-26-17-49-59-759-hr-gnkdinamo-plus-edit.jpg
  • FrodoJePurger
    630
    skineš aplikaciju na TV i traži te pin, ovdje generiras taj pin
  • tigric
    1.2k
    DINAMO: Filipović - Valinčić, Domínguez, Galešić, Goda - Zajc, Mišić, Vidović - Bakrar, Beljo, Oršić
  • Josip Frank
    281
    možeš skinit aplikaciju na TV, tada moraš unijeti PIN, a možeš i zrcaliti s mobitela kao na YouTube
    Također može i meni link ako nije problem
  • Olmic
    5.7k
    postava i za Thun
  • Droljo
    28.9k
    Orša :love:
  • Mr Blue
    4.8k
    Hvala na pomoći dečki, ali ne pronalazim Dinamo+ aplikaciju za TV.. možda nema za moj uređaj.
  • kajsitilud
    1.6k
    Jel samo ja imam problema s uzimanjem pretplate? Kad odradujem placanje, potvrdim u aplikaciji i onda stalno loada bez pomaka ws pay. U aplikaciji i dalje kaze da nemam pretplatu za glednje livea…

EDIT: preko kompa je prošlo iz prve. Preko moba ne radi.
  • hardek
    10.4k
    Moj Samsung TV isto nema, ali možeš si shareat screen sa moba na TV
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.