• rioda
    17k

Trebalo mu je tri godine da skupi broj nastupa za jednu punu sezonu :monkey:

Ako je Guillamon najbolji stranac u povijesti lige, kakav će tek biti ovaj anonimus. Izgleda da će ličiti na Sherrif, Qarabag i takve klubove po broju stranaca, bit će zanimljivo dok će ih se morati početi rješavati, prozivat će se Grafa na veliko
  • Jurki
    26.2k
    Sve je to ok kaj oni delaju pokusavajuRoky

Kak je to ok, kad ni Belupo u najgorim danima besparice nisu dovodili takve panjčuge.

kakva je situacija s tim monitoringom?
    Doveli onog Van der Torbeka za 200 keka.. ili smiju dovoditi igrace samo na free?
  • Roky
    72
    ko i Hull samo besplatne igrace smiju dovodit sad kak je je njima uspjelo s tim Belgijcem ne znađ stvarno al oni ak ne uprihode oko 10mil izlaznih transfera moraju platit 1mil kaznu jer je ovo druga godina kak krse financijski fairplay
  • rakurs
    3k
    Meni je najbolji komentar: "Sviđa mi se što se dovode Španjolci jer nam je i trener Španjolac pa se uklapaju u njegov stil igre."

Jer prošle sezone nisu imali dva Španjolca koja se nikako nisu uklapala u stil igre i kojih su se htjeli riješiti svim silama :rofl:
  • Ivdzo11
    10.1k
    Naime, iako su se na Kvarneru nadali da će Fruk postići cijenu od oko 10 milijuna eura, ono što su Francuzi spremni ponuditi nije ni blizu tome. Kako možemo doznati, Parižani Fruka vrednuju između šest i osam milijuna eura, s tim da Rijeka svakako neće pristati na ništa manje od šest milijuna eura budući da su ga od Fiorentine otkupili za tri milijuna eura. Istina je da na Transfermarktu stoji četiri milijuna kao iznos transfera, ali istina je da je Rijeka ipak nešto manje izdvojila za svojeg Maestra.
  • Goncalo Santos
    3.9k
    Ne bih se zacudio scenariju u kojem fruk ostaje u rijeci do zime, odbija potpisati novi ugovor i misko ga salje na tribinu.

Na zimu bi ga se dalo dovesti za do 2 mil. Samo ne znam kako je misko odlucio sprziti cetvrtinu budzeta kluba na igraca i onda mu dati ugovor na 3 godine...

Zato je dobro da je Beljo potpisao na 5 godina jer tu onda nema bojazni da ce neko cekati istek ugovora da prebije cijenu.
  • Omake
    18.3k
    kada je igrao za drugu ekipu Villareala bio je jedan od boljih i kompletnijih šestica u drugoj Španjolskoj ligi. Ako se vrati u formu od prije tri godine mogao bi im biti pojačanje, možda i najbolje ove sezone. Djeluje kao da je Grafov plan besplatno mladi iz dobrih akademija i oživljavanje likova koji su još i najboljim godinama, a imali dobre sezone u ligama slične kvalitete. Jedino je ovaj brazilac ofenzivac baš iznimka.
  • Klenx
    11.4k
    kada je igrao za drugu ekipu Villareala bio je jedan od boljih i kompletnijih šestica u drugoj Španjolskoj ligi.Omake

Koliko vidim nakon toga, odnosno zadnje 2 sezone je više prolaznik po La Ligi 2 nego standardan igrač u klubovima.
  • Omake
    18.3k
    rotacijski igrač u Cordobi zadnje dvije. I to djeluje kao da je silazna putanja. Da je i dalje u toj ligi na toj razini bio bi nedostupan i igrač od 6-8 milijuna eura.
  • austrijanac
    11.7k
    Ne pohađam njihove kutke i forume, ali da sam na njihovom mjestu bi vjerojatno dobio ban.

Ne shvaćam ovo nakrcavanje stranim igracima upitne kvalitete.

Ok neki su kakti i mladi, ali dovest 8-9 igraca iz svih kutaka svijeta, u Hrvatsku, i ocekivat da ces imat sansu bit u top dva je smjesno.

Pa bolje da su išli za Cubelicem, Shabanijem, Gonzalezom i slicnima koji bi isto došli free, a vec ti imaju neko HNL iskustvo te ce ti sluzit kao prijelazna faza dok ti nedodu domaci decki.

Pa mi nismo mogli uvest Villara i Ljubicica koji su space shuttle za sve njihove igrace, kamoli ce oni ukomponirat brazilca, madagaskarčina, spanjolca i nekog jos iz Mađarske kaj se spominje.

I to sve s trenerom koji ne prica hrvatski, kojem su smanjili tim i vjerojatno nije dobio nijednog igraca kojeg je predlozio.
  • Orc123
    16k
    Sviđa mi se da dovode samo strance jer oni iz vana ne mogu dovest kvalitetu. Mozda ce i pogoditi sa kojim, tj. Sigurno ce pogoditi sa nekima ali stvar je da su doveli tu domace igrace ili strance koji vec su igrali hnl ti bi igraci npr protiv nas dali i 20 posto vise nego sto mogu jer znaju da ako nece da ce biti izlozeni javnom lincu, dok ovi stranci...njih boli k..ac za odnost Hajduk Dinamo ili im se bas jebe kad ce Hajduk osvojiti nesti. Oni ce doci i odraditi sezonu-dvije i idu dalje traziti kruh. Tako je to sa strancima koji nemaju kvalitetu. Drugacije je kad dovedes stranca koji je kvalitetan ili kad dovedes potencijal iz vana i to uklopis u vec ustimanu ekipu ali ovi ce dovest 6-,7 stranaca sumnjive kvalitete i od toga ce htjet napraviti ekipu. To da su 2-3 pa da ih dovedes u uređenu ekipu ali dolje je sve samo ne to....takav igrac nece ici na glavu protiv Rijeke i Dinama jer ga boli k..ac, za to kako se jedan peosjecni navijac osjeca, a kvalitetu kojom bi odskakao nema.

Mi smo prosle godine napravili idealan mix domacih i stranaca ali stranaca sa imenom i prezimenom te stranaca sa velikim potencijalom.
  • Krizy
    73.2k
    Alberto de Moralrakurs

Uskoro puni 26 godina, a nema ni sliku na Transfermarktu :cool:
  • Omake
    18.3k
    I pogodili smo s njima kao ljudima u većini slučajeva. Zajc je slabo igrao zadnje dvije sezone, ali je pravi profesionalac i i nije mu se dogodio pad. Goda također. Na kraju se procjena čovjeka pokazala najbitnijom jer su Zajc i McKenna kao ljudi digli svlačionicu na višu razinu kada je izgledalo da kola idu nizbrdo.

Hajduku se vrlo lako može dogoditi da se svlačionica podijeli na nove /stare ili naše /njihove kad ih zapadne kriza rezultata.
  • KtcGoat
    6.1k
    Ovak sam i ja na pesu dovodio random nepoznate likove kad nisam imao love
  • Dendle71
    458
    u većini slučajeva. Zajc je slabo igrao zadnje dvije sezoneOmake

Istina. Zajc nije nikad bila neka top klasa ali bogami nije bio ni teški anonimus i igrao je (koliko znam) iskljucivo u prvim ligama i u reprezentaciji. Ovo kaj oni rade nije usporedivo i nemože se Zajc navesti kao primjer da je ipak moguce. Slicno vrijedi i za McKennu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.