• kibatech
    107
    da kuponi su odlicna stvar, takoder i kuponi kod sponzora pa bi samim time i oni dobili veci traction i narasla bi im prodaja. Cilj treba biti sto veci protok bodova, a nama bodovi stoje 99% posto vremena. Pristupacnije nagrade trebaju biti one koje ne kostaju klub nista osim vremena. Druzenje s igracima, slikanje, provedi dan kao igrac Dinama itd itd. Navijacima vjerujem bi to isto bila najdraza opcija jer bi dobili jedinstveno iskustvo. Naravno ne prepristupacno kako ne bi bila horda ljudi kao na vip obilasku prosle godine.

istina, priznajem nisam o tome razmisljao. Definitivno treba nagradivati samo dolazak no znam da neki strani klubovi imaju pa mozda ne bi bilo lose istraziti kako oni to rade iako vjerujem da imaju puno bolju infrastrukturu od nase. Postoji li u klubu konkretan plan u kojem smjeru ce ici loyalti program? Mogu li se na neku adresu poslati konkretni prijedlozi?
  • Papastrumf
    23.3k

Posalji na pa ce biti proslijeđeno odgovornima.
  • din
    1.4k
    Moj prijedlog vezan za plavi korner. Komplicirano je bilo dati žeton, godišnju za popust, aplikaciju za bodove i onda tek plaćanje.. stvaraju se gužve i dugo traje.

Da li je moguće spojiti da kod skeniranja na plavom korneru automatski prepozna da u aplikaciji imamo i godišnju? Da ne treba skenirati oboje, nego da je povezano, pa je dovoljno skenirati samo jedno.

Naravno, pod uvjetom da će sve biti kao prošle sezone.
  • Doktor Kunić
    6.7k
    Jel se zna šta za ove boxove, kada će biti spremno to za pokupiti?
  • Dinamosaur
    3.4k
    mudro zboriš, u više navrata sam odustao od te procedure zbog gužve na šanku pa da se ne štenta zbog jbnih bodova
  • ElDorado
    11.9k
    Čekam obavijest da pokupim nagradu vec priblizno mjesec dana
  • Rama-Zg
    5
    To je već riješeno :grin: Na članskom danu je funkcioniralo, skenirao sam za Plavi korner te dobio popust zbog godišnje i dodatne bodove u programu vjernosti.
  • Zoran
    648
    Kaj si dkeniral onda? Program vjernosti kod ili ?
  • Rile
    177
    Ja samo godišnju za popust i automatski mi dodalo bodove
  • fakin
    5k
    ajde iskreno kao jedan od prvih ljudi u klubu što se tiče članstva jel se slažeš da bi ljudi trebali birati koji žele dres, majicu, šal ili hudicu?

Čuo si komentar predsjednika kluba oko šala Betisa.
    Ajde učini nešto za nas članove, godišnjake i redovite korisnike programa vjernosti. Ovo je napokon naš klub, uvažite mišljenja članova. Svi smo tu na istoj razini
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    iskoristio sam bodove na mali mystery box te mi je na mail stiglo da ce preuzimanje biti moguce u fanshopu kod stadiona, ali da ne znaju kad tocno jer je skladiste u procesu selidbe, od tad je proslo mjesec dana i jos uvijek nisam dobio nikakav odgovor kad bi mogao preuzeti nagradu.
  • Robi T
    387
    i ja sam dobio identičan mail. Vidim da su stavili na sl., stranice da slanje pošiljaka sa skladišta ide ponovno od 29.06. pa vjerujem da bumo i mi uskoro dobili mail za preuzimanje mystery boxova
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.