• criticus
    8.3k
    Da i kod mene je android. Probao sam i deinstalirati pa instalirati :nerd: .

Na kraju sam ... deinstalirao
  • crophantom
    5.1k
    moram citirali Krešu Bengalku iako je tovar, nula smo za kompjuter :lol:
    Nadam se da za ovo nejde ban ko za shopping u Tommyu
  • criticus
    8.3k
    Kad smo kod tog i ova GNK Dinamo ima bug čini mi se. Kad mi dođe obavijest kliknem i uvijek me vodi na page Naslovna koja je prazna, ne na vijest u obavijesti. Onda moram navigirat do vijesti.
  • crophantom
    5.1k
    tak je vec mjesecima
  • podravskimodrikibicPMK
    231
    mene vodi na praznu stranicu na kojoj bi valjda trebala pisati ta vijest i onda moram izaci i traziti ju medju ostalim
  • Pacho
    18.5k
    Apsolutne ste hakerani
  • Danijel1990
    23
    Probao i ne radi,možda je do njihovih servera.
  • jp23
    4.1k
    Mislio sam da se to samo meni dešavalo, ali vidim da je bug na većini telefona. Isto android ili?
  • Danijel1990
    23
    Proradilo meni
  • austrijanac
    11.6k
    Odhakiran si.
  • fakin
    5k
    Od ove sezone mora korisnik nagrade birati koju nagradu želi s obzirom na bodove. Znači ako sakupiš bodove za majicu tebi bi se u fan shopu trebalo omogućiti da sam odabereš koju majicu hoćeš (naravno koje su trenutno dostupne), isto kao i za privjesak, šal, dres, hudicu ili što već hoćeš. Klub neka bira što ćeš dobiti u mistery boxovima, ali ove pojedinačne nagrade korisnik programa vjernosti mora sam birati inače ovo skupljanje bodova je apsurdno i potpuno nepotrebno.

Nadam se da će marketing prihvatiti ovo jer oni koji skupljaju bodove dobivaju ih na temelju dolaska na utakmice, potrošnji na stadionu i kupovanju u fan shopovima, što znači da su to oni najvjerniji od kojih Dinamo ima najviše financijske koristi pa onda bi bio red da im se izađe u susret da sami odaberu koji žele dres, majicu ili šal. Pa neka se radi toga i digne prag za dobivanje nagrada ako je potrebno.
  • kibatech
    106
    Cijeli loyalty sistem je užasan i nije ga trebalo ni izbacivati dok je u ovakvom stanju. Koliko vidim nitko se time nije ni bavio u proteklih godinu dana jer je sve maltene ostalo isto. Dolascima na utakmice, ono što te zapravo čini vjernim, možeš skupiti maksimalno za šal koji u shopu košta 15ak eura. Ekipa pegla iste članske da bi se skupio što veći broj bodova i uzele ove najbolje nagrade.
    Izostavljanje gostujućih utakmica (minimum one koje se prodaju preko kluba) iz programa koji se zove loyalty je komično.

Da se razumijemo, nitko ne traži nagrade za dolaske na utakmice no ako se već odlučilo ići u tom smjeru onda se nije smjelo dogoditi izbacivanje poluproizvoda koji samo kreira konfuziju i probleme.

Mislim da ga treba iznova napraviti i definirati sve transparentno.
  • podravskimodrikibicPMK
    231
    Kolega odlican komentar, sve potpisujem

Ukratko-jako dobra ideja, dosta losa provedba iste
  • Do kraja2023
    420
    Ak vec treba bit taj program vjernosti mozda ne bi bilo lose kad bi se izbacile te fizicke nagrade i umjesto toga simbolicno ubacili popusti na kupnju u fan shopu na kraju godine, npr. uz clanski pospust jos 10,15,20% na ukupan racun jedne kupnje.
  • Papastrumf
    23.3k

Loyalty mora biti puno bolji, tu se valjda svi mozemo sloziti.
    Gostujuce utakmice ne mogu biti u loyalty programu jer klub nema evidenciju kupnje za vecinu utakmica, a za one koje ima opet nema evidenciju dolazaka na gostujucu utakmicu.
    Ako cemo nagradjivati samo za kupljenu ulaznicu, a ne za dolazak onda bi to isto trebalo i za domacu, zar ne?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.