• Navijač Dinama
    10.4k
    Uff...kad bi oni i Istra ispali, ma da Istru ni Barcelona ne bi pobjedila u razigravanju.. :meh:
  • Krizy
    60.3k
    Nema više razigravanja. Samo posljednji ispada i to je to.
  • Navijač Dinama
    10.4k
    aha, to nisam znao :up:

Svejedno mi onda od te dvije ekipe, samo da ne ispadnu ŠI ili Belupo
  • Gelipter
    4.3k
    Belupo poveo lijepim golom Glavčića danas, ali previše su se nakon toga pouzdali da će im to biti dovoljno za pobjedu nad nekreativnom i sporom Istrom pa iako je Slaven kvalitetnija momčad to se u nastavku utakmice nije previše vidjelo. Onda su se u priču upleli suci, prvenstveno Pajač. Prvi penal još nekako, ali suđenje drugog je totalna tragikomedija. U redu, naivno sam pomislio na prvu kad sam gledao, postoji VAR poništit će odluku, kad ono Pajač odlazi do klupe Belupa i maše prema klupi kartonima, a odluka da je penal ostaje. Baš odvratno sve skupa. I prođe utakmica i prvo kaj sam pomislio, nakon onih proseravanja pravednika nakon Gorice jučer, kak se sad neće toliko spominjati suđenje i sve kad nije atraktivna toliko po imenima utakmica. Ali ne, šok! U medijima, a onda pogotovo na društvenim mrežama, kmečavci sa svih strana, zapravo potkrepljuju svoja sranja od jučer na primjeru ovog jasnog sudačkog propusta danas. Inače, baš mi je žao i da Slaven nije dobio da se potpuno približe tovarskim kmečavcima.
  • Carrasco
    6.3k
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

x9mnxzezosjbf7pc.jpg
  • flexXy
    3k
    Ocekujem od Dinama galvanizaciju kao da se igra finale lige prvaka i da napucaju pravednike u srijedu.
  • Mulec86
    428
    Odvratan mentalitet. Miriši da će Lovre opet vadit peticu iz mreže pa sve i da stave igru na male branke
  • og1986
    2.9k
    Može neko pojasniti kaj bi to "đava je straj" trebalo značiti ?
  • Navijač Dinama
    10.4k
    Može neko pojasniti kaj bi to "đava je straj" trebalo značiti ?og1986

poruka koju su tovari digli u Vinkovcima nakon par dobrih rezultata.

Nek me netko vise upućeniji nadopuni.
  • LovroZG
    1.3k
    Samo šta je ovo napiso Vuković pa su oni u ovom slučaju Osijek.
  • Papastrumf
    18.3k

:rofl: :rofl: :rofl:
    Za neke stvarno vrijedi ona “bolje sutiti i biti smatran glupim nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju”.
  • Navijač Dinama
    10.4k

E jbg..hahaha ja sam probo objasnit kako sam znao , sjebi sam se, jesam. Ali sam rekao nek netko nadopuni ili objasni ak zna bolje a i vjerujem da ima.
  • Crusades
    18k
    Palaversa povučen sa posudbe u Getafeu i poslan opet u Belgiju (Kortijrk).
  • NORTE
    18.6k
    Može neko pojasniti kaj bi to "đava je straj" trebalo značiti ?og1986

Hajdukovac iz Splita u Bjeličinoj momčadi Osijeka.
  • deda
    39.9k
    Palaversa povučen sa posudbe u Getafeu i poslan opet u Belgiju (Kortijrk).Crusades1986

A i taj mali ima malo jaču karijeru zasada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet