• Mr Anderson
    19.9k
    Čak 5 Hrvata u prvih 11 BIH.
  • ZG plavi 01
    398
    Prilicno sam siguran da je ovo zastava Bahreina, Katrova je tamnija
  • Nogo
    11.5k
    Dođe Bjelica u studio i opet hvalospjevi o Modriću..dokumentarci reportaže..jbt šta je ovo?

Žao mi je iako ga ne simpatiziram da Jeličić nije tamo. Mislim da bi on bio bez dlake na jeziku.
  • hardek
    10.4k
    Ovo cijelo prvenstvo djeluje kao neka ekskurzija iz našeg tabora
  • crophantom
    5.1k
    najjače ce bit kad nakon karijere ode u Real i ovima iz HNSa se vise ni na telefon nece javljati.
    A jadan onaj koji uzme traku nakon svetog Luke, nakon prvog kiksa ce bit "e to se nije događalo dok je pravi kapetan bio tu". Sorry na offtopicu ali nasekiralo me ovo silovanje više
  • Jos-Optimus
    11.2k
    Kako je Boban znao u repki kada je vrijeme i otići kao gospodin...Luka je napravio jako puno, ali sve nakon one lige nacije nije Lukino domoljublje nego neki njegov lov na rekorde i slavu. Čovjek puca penale, izvodi prekide, pomiče se na terenu kako njemu paše i onda se shodno tome formiraju i izmjene, nema smisla i nije normalno
  • Hnlovac
    6.4k
    pa generalno, cijelo prvenstvo i je velika ekskurzija #family

Vidjet Ameriku, pojest, popiti, zabaviti se
  • Pacho
    18.5k

Pa on je bio jedan od najvecih #family kurcologa sto se tice reprezentacije
  • Blueshadow86
    5.2k
    Najbitnije da Viki ne prenosi Bosnu i Katar jer bi u suprotnom morao ugasiti ton.
  • Jos-Optimus
    11.2k
    prije bih rekao da se ne želi zamjeriti u nadi da će ga uzeti u obzir za izbornika
  • emilperska
    16.9k
    Bjelica se isto nada izborničkom mjestu kad preljubnik ode kroz par dana zato i priča u rukavicama. Bar po opisu vas par ovdje. U intervju SK je bio konkretan i izravan u taktickom smislu analize, ali bez one oštrine kad su igraci u pitanju.

U analizama 2022. i 2024. bio je dosta oštriji.
  • Gelipter
    4.6k
    Šunjić baš dosta znači ovoj Bosni, koristan je i svugdje ga ima, od napada do obrane, u vezi to lijepo kontrolira i distribuira. Još više saž siguran da bi nam lijepo došao i u Dinamu.

Možda sam i pod negativnim dojmom od jučerašnjeg bijednog izdanja naših, ali nisam siguran koliko bi mi bili favoriti protiv BiH u ovom trenutku. Mi jesmo na papiru kvalitetniji, ali "jarani" djeluju da imaju kakav takav plan igre i brži su od nas.
  • emilperska
    16.9k

Malo je repka na ovom SP gdje smo mi baš favoriti.
    Pogotovo s ovim od jucer.
    Da ce nas neka Kolumbija ili Obala Bjelokosti naguzit, nece. Ali isto tako da ce ova nasa repka lagano ili opce dobit Katar ili Zelenortske otoke, ne bi dao lovu na to.
  • Pacho
    18.5k
    Steta. X bi bio idealan.
  • Crusades
    24.5k
    Odličan gol Bosne. Malo podsjeca na Modricev 2018. protiv Argentine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.