• Mr Anderson
    19.9k
    Gance ne bi trebala previše zanimati utakmica s nama a mislim da nam je bolje s lagana 4 boda bit treći nego ganjati pobjedu protiv Gane.Chempers

Ajde objasni ovu izuzetno mudru teoriju ili taktiku ili koji kurac to već je.
  • Dani Olmić
    2.2k
    i onda lijepo na portugal, bas nam fino
  • Keyser Soze
    19.7k
    Baš je lijepo dogovoreno O'Riley pogodio onu prečku, a Kane ju namjerno prikucao preko gola
  • emilperska
    16.9k
    Vidit ćemo kroz 3 dana, a možda i danas, da li je do Engleske ili do Gane.
    Izgledali su kao starački dom danas. A tamo su kraj Vuškovića prolazili kao da igraju pripremnu s Kurilovcem.

A možda je jednostavno i Vušković toliko loš.
  • Dani Olmić
    2.2k
    dobro si rekao, kane preko gola, sto inace daje zatvorenih ociju
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Ne bih se čudio da nam se ponovi situacija iz 2014, Panamu razbijemo kao Kamerun tad,a onda nas u zadnjem kolu Gana nabije kao Meksiko tada. Sličan vibe je u zraku...
  • NitkoBitan
    37.3k
    kane preko gola, sto inace daje zatvorenih ocijuDani Olmić

FB-IMG-1782252811489.jpg
  • Chempers
    1.3k

A koji dio te zanima? Gana je već prošla dalje a šanse za 1. mjesto su im teoretske, osim ako neće namjerno tankirati da bi bili treći nemaju nekog interesa za tu utakmicu. Nama uz pobjedu danas treba bar taj bod, a po meni bolje bi nam bilo biti treći jer niti ćemo prije toga znati dal će Portugal ili Kolumbija biti prvi a izbjegavamo Španjolsku u osmini u tom slučaju.
  • Mr Anderson
    19.9k
    Englezi su igrali na pobjedu, sasvim jasno, međutim Gana sa postavila drugačije nego mi, puno defanzivnije i nisu ništa poklanjali pa im je bilo teško stvarati puno šansi.
    Fizički jako moćna ekipa koja se dobro brani. Naravno da Englezima nije život ovisio o pobjedi, ali pričati o nekom dogovoru je budalaština. Oni će dobiti Panamu i prvi su tako i tako.
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    bas sam ovo htio napisati, meni isto smrdi na isti scenarij, ali ajmo pricekati jos malo pa cemo svi skupa biti pametniji.
  • Mr Anderson
    19.9k
    Je, ajmo kalkulirati i igrati na X. Što može poći krivo?
  • Mlađi referent
    15.7k
    “…England's record in their second group game at World Cup (selected):

World Cup 2010: 0-0 vs Algeria
    World Cup 2014: 2-1 vs Uruguay ❌
    World Cup 2022: 0-0 vs USA
    World Cup 2026: 0-0 vs Ghana

England's second-game syndrome strikes again!…”

Ovi su antiteza nama i našim drugim tekmama
  • Chempers
    1.3k

Ma ok normalno da nećemo previše kalkulirati dok god nismo sigurni u prolaz, al sigurno pomaže kad ti je protivnik već unutra a remi ti je i više nego dobra opcija. Al ajmo dobit Panamu prvo.
  • Doktor Kunić
    6.6k
    Koji kurac mu odgovarate uopće. Lik dođe jednom mjesečno na forum prolije žuć i nema ga opet mjesec dana. Baš je tema na zoni o kladionicama a ovaj dečko očito ima problema sa istim :lol: vjerojatno mu je opal tiket pa su mu englezi sad krivi jer su namjestili tekmu :rofl:
  • Xpert1992
    657
    Mene zanima ona prica o namjestanju finala kupa zbog guzvi na autocestama. To mi zvuci fenomenalno. :ok:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.