• hardek
    10.4k
    Gana nas je ogolila kao "vibes" ekipu. Mi se tješimo s time da je naša utakmica "najzabavnija" do sad na prvenstvu iako smo primili 4 komada.
  • tp1997
    2.8k
    Mene zanima ona prica o namjestanju finala kupa zbog guzvi na autocestama.Xpert1992

To i ja želim čuti, pa makar u inbox da se ne spama tema :lol:
  • Paggini
    88.1k
    Mene zanima ona prica o namjestanju finala kupa zbog guzvi na autocestama. To mi zvuci fenomenalno. :ok:Xpert1992

Legendarni zona trenutak
  • Efes Pilsen
    16.1k
    Modric i Kovacic slikovito

818B1KOuoj-L.jpg
  • Heisenberg1986
    492
    Dobro je prvi sam na zona fantasy i jos nismo spusili od paname, laku noc
  • NitkoBitan
    37.4k
    Pored potencijalno vrlo dobre nogometne utakmice izmedu Svicarske i Kanade na dalekovidnici se bude prenosila utakmica BiH i Katara :roll:

Zanima me sluzbeni argument ove odluke.
  • IstinaZaDinamo
    2.6k
    Svicarska i kanada su se 99.9% plasirali dalje, dok ovi igraju za prolaz. :wink:
  • seljak86
    3.1k
    Mislim da je argument svima odavno poznat. A ako se ne varam, druga tekma se može pratiti na HRTi aplikaciji. Bar je do sada tako bilo.
  • NitkoBitan
    37.4k
    U pravu ste, nisam uopce popratio stanje na tablici. Ispali i jedni i drugi.
  • OsamŠest
    7.7k
    Radeljić u prvih 11 za BiH.
  • don
    20.3k
    Nenad Bjelica u studiju. Ajde netko normalan hvala Bogu.
  • crophantom
    5.1k
    Upalio HRT da vidim sto kažu od utakmicama danas, kad ono, in memoriam Modriću od pola sata, vec sam mislio da mu se nešto dogodilo.

Snimite mu 5 dokumentaraca nakon svjetskog, zaslužio je, al koji kurac jbt
  • IstinaZaDinamo
    2.6k

Pa tako je svaki dan, najmanje se prica o prvenstvu i drugim utakmicama. Samo izvjesca, rasprave i reportaze o nasima, mislim sve 5, treba biti fokus na nasima, ali sto je previse previse.

Situacije kad sampita prica/cita sa papira par minuta dok jadna Valentina gleda prema kameri i ne zna sta je tocno njena svrha je sramota.
  • crophantom
    5.1k
    ma kuzim da se priča o nasima, ali ovo mi je apsurd, da se u sred prvenstva obiljezava 200ta tekma ko da smo došli revijalno.
    Ova ekipa više nego očito živi na staroj slavi, a ocito i medijska scena skupa s njima.
    Neznam, sve ok, Modric je nas najbolji igrac svih vremena, nije upitno, ali ovo ulazi u sfere obožavanja dostojne neke parodije totalitarnih sistema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.