• austrijanac
    11.6k
    Baš idem napisat da mi je sinoc kolega iz Manchestera poslao poruku da je 70M (vjerojatno je mislio na funte) bargain za takvog igrača te da se nada da ce ga United dovest.

Vidi se da si je sredio glavu napokon
  • Nogo
    11.5k

Dajte dečku 10ku i gradite igru oko njega!
    Bati :fire:
  • crophantom
    5k
    Mogo bi Modrić jednom u zivotu bit koristan po nas i nafukat Pereza da iskrca stotku za Baturinu, kaj je to njemu, sitnis.
  • Zagi
    17.9k
    Baš idem napisat da mi je sinoc kolega iz Manchestera poslao poruku da je 70M (vjerojatno je mislio na funte) bargain za takvog igrača te da se nada da ce ga United dovest.austrijanac

Al fascinantno je u kojoj oni paralelnoj realnosti egzistiraju. Cijela ta liga ali pogotovo mutd navijači.
    Momčad nam ne valja, nađi 400-500 m da se igramo...
  • Mlađi referent
    15.7k
    Bati se za sad na sp ispostavio kao nas trenutacno najbolji igrac u repki.Crni86

Na apsolutno iznenađenje svih.
    Tko li je samo to očekivao…
  • DrRatoljub
    973
    Mene je iskreno iznenadilo koliko je Baturina napredovao u jednoj sezoni, posebno na fizičkoj spremi. Drugi dio sezone sam gledao većinu utakmica Coma, bio je odlican i kad su bili lošiji. Nadam se da ce dobre odluke donijeti i ovaj prijelazni rok, a ne se zaletavati vođen novcem.
  • Dudu9
    2k
    Za Baturinu svi su znali da ima talent da može daleko dogurat, ali opet glava mu i dok je bio u dinamu nije bio 100% u nogometu, bilo je ili će propast kao Čorić ili se trgnut i pokazat što može
  • Ludovic IX
    11.9k
    nikad. On je bio dobar do odličan u dinamu. Tu neki "znalci" su mu predvidjali propast a vidlo se iz aviona da je on talentom daleko iznad recimo sucica. Lani svi igrali katastrofalno i onda njemu se sralo.

Kažem, samo nogometni analfabeti su mislili da bati neće uspjet
  • Droljo
    28.8k
    Nadam se da ce dobre odluke donijeti i ovaj prijelazni rok, a ne se zaletavati vođen novcem.DrRatoljub

Bmk za odluke. Nek ide vođen novcem za što više iz coma. Da mi dobijemo maksimalno...
  • Dzoni
    6.3k
    Neopisivo mi je drago da je baš on na putu da dosegne nivo svjetske klase. Uvijek mi ga je skoro gušt bilo gledati u dresu Dinama
  • marcio amoroso
    51.5k
    Za Baturinu svi su znaliDudu9

Jesu. Zato mu se pola stručnjaka na zoni rugalo sa Hoffenheimom.
  • Droljo
    28.8k

Isto bi bilo i sa modrićem da je tad bilo foruma i tih novo generacijskih 'šala' tipa Hoffenheim ili 6-7.
    Ispada da je sad to tako normalno. Stručljaci
  • Paggini
    87.9k
    Jesu. Zato mu se pola stručnjaka na zoni rugalo sa Hoffenheimom.marcio amoroso

Da stanem u obranu II. Trovačke Hoffenheim bojne, mislim da čak ni najglasniji nikad oni nisu išli na njegov talent ili znanje nogometa, više na mentalni moment, kondiciju, zajebavanje i biranje utakmica, što je i meni osobno znalo ići na živce, pogotovo kad smo bili u takvom trenutku u kakvom smo bili prošle sezone.

Nevjerojatno sam sretan što je odabrao Como, očito je znao što radi, a vjerojatno mu je i stari koji je prepoznao trenutak da ga vodi u Dinamo, prepoznao i trenutak da mali ode u Como. Osobno se nadam se da, ako ne dođe baš 80 milijuna eura ponuda, ostati još sezonu, preuzeti u potpunosti uzde i onda otići biti vođa nekog Chelseaja, Intera i sličnih.
  • criticus
    8.3k
    Mbuku debitirao na svjetskom prvenstvu.
  • rokikaciga
    14.9k
    bit ce para. Sjedimo na guzici a lova samo kapa u nasu blagajnu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.