• NitkoBitan
    37.3k
    Panama je organizirana, Panama ima dobre kontre, Panama voli duel igru, Panama ima kompaktnu obranu.

Kaj mi imamo u picku materinu, staracki dom?
  • emilperska
    16.9k
    Nama je jedina nada da odrzimo X do 75. minute jer Panami X ne znači nista. Morat ce krenut all in i onda da ih sacekamo eventualno. Ovim antinogometom necemo do preksutra gol dat.
  • Navijač Dinama
    12.6k
    Počela su opravdanja. Komentator na HRT govori kako su znali koliko su oni orgsnizirani, opasni i neugodni. Ne znsm samo kako mu nije neugodno i ne osjeti sramotu, klošar + radi na državnoj televiziji.

Polako samo. Ovdje bod kad uzmemo pa ce biti još velebnija opravdanja kad smo se osramotili i kiksali protiv Albanaca na zadnjem Euru. Čeka stoka u niskom startu, pripremili su tipkovnice,boomer selfie i Hrvatske emojie i naravno svaki je gori od prethodnog a zajedno su oličje sveg nepismenoga u državi i dijaspori.

Pa onda kad budes udario kontru si automatski po defaultu mrzitelj svega Hrvatskog, sin jugooficira i djete komunista koji mrzi trofejnog stručnjaka i Hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Izgledamo ko k...realno. Dalić ako misli dokazat kako je osvojio dvije medalje ili bar jednu onda očekujem drugo poluvrijeme zamjene koje ce promjenit tok utakmice ili pokazat naznaku neke, ovako možemo do sutra igrat, gola nećemo dat, jer smo em prespori, em je cijeli igrački sustav nekvalitetan.
  • Thor
    2.8k
    Srecom sam sad sa In musica pa nisam se sekiral 1.poluvreme :grimace:
  • Nogo
    11.5k
    Jbt na šta mi ličimo. Horor!
    Osim Batija i Livija ostalo sve je kaos žešći!
  • rioda
    17k
    ako mislite da smo losi, sjetite se da Panami ne igra najbolji igracdmil

A realno, i nama Sučić sjedi na klupi, a igraju spori i nevidljivi Kovačić i Modrić
  • Blueshadow86
    5.2k
    Neka netko objasni Daliću da u slučaju neriješenog rezultata nema penala jer je grupna faza.
  • Sibirski plavac
    9.3k
    Znam da su kalkulacije iritantne i sramota je da ovako igramo, ali ako recimo bude x danas, imamo još kakve takve šanse barem za prolaz među najboljim trećeplasiranim?

Btw, kakva Kolumbija, Portugal ili tko već, kad te jebeni Panamci dominiraju. Srećom po nas ne znaju zabit, inače bi bilo barem 0 2 na poluvremenu.
  • Xpert1992
    659
    A nist, vadi sad Gvardiola, stavljaj Stanisica lijevo, Jakica desno. Vadi Modrica i Kovacica. Kova nemre duel dobit, nema sanse, Marca Pasalica isto vadi jer oni u MLS-u ocito da obranu ne igraju, i bilo bu bolje.
  • Borovljanin
    611
    Baturina je uvjerljivo najbolji igrač ove ekipe
  • Dinamouberalles
    289
    Sad će nas stručnjak uvest Vuskovica umjesto Pongrancica Marija umisto Marca i Kramarica umisto pitaj Boga koga
  • Oluja
    7k
    Panami je jedina nada da odrzi X do 75. minute jer nama X ne znači nista. Morat cemo krenut all in i onda nas sacekaju.emilperska
    Malo sam te ispravio
  • hardek
    10.3k
    Znao sam da ćemo ovisiti o Baturini na ovom prvenstvu. Nisam mislio da će biti u ovolikoj mjeri
  • Nemrem igra Dinamo
    6k

E, to... strpljivo i ponizno do prvog boda na SP.
    Samo da izdržimo još jedno poluvrijeme :cheer:
  • Filip85
    1.4k
    Dobro je.... 0:0 drzimo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.