• Jaro
    12.1k
    Daj salji gvardiola u manchester.
  • JMastermind
    1.6k
    ako nam je vec plan imati milijun ubacaka sa strane, jel nebi imalo smisla onda staviti Budimira otpocetkadmil

Točno se vidiš da ne razumiješ Zlatkov genij.

Budimir će ući kad i krila koja više vole po podu, tako da ne dobije nijedan centaršut. Tradicija se mora poštivati.
  • Doktor Kunić
    6.6k
    Modrić ako ima imalo obraza sam će tražit izmjenu na poluvremenu
  • blue heart 72
    3.6k
    Veli Dala nema nikakvih propitkivanja njegovih odluka....
    Mi doslovno nismo odigrali ni jednu jedinu smislenu akciju, a nekakvim prigodama možemo samo sanjati
  • Ero
    1.1k
    Dinamo iz druge polusezone bi vodio vec 2:0 protiv ovih jazavaca.. radi cega sam ja budan
  • Krulek
    1.2k
    Kakve greške u dodavanju, Luka, Pongračić, Gvardiol katastrofa, Panamci čvrsti na lopti, neće na dobro izaći.
  • Orc123
    16k
    Isuse i Marija kakvih 40 minuta....a ja mislio da Svica i Bosna bila najgora tekma....goru tekmu nisam gledao od ove....mi nismo slozili ni jwsnu priliku.....imamo polovicu nespremnih igraca koji igraju i tko je za to kriv? Oni ili ovaj egzibicionist na klupi?
  • Blueshadow86
    5.2k
    Daj izbaci Modrića, Kovačića, Musu i Gvardiola, a ubaci Mišića, Stojkovića, Belju i Godu!
  • Svi na Sjever
    3.5k
    Meni je Perisic protiv engleza bio među lošijim igracima,a vidim i danas uopce ne pokušavamo igrat preko lijeve strane.
  • Crusades
    24.5k
    Jel Musa taknuo loptu? Po kojoj nogometnoj računu fckin petar musa igra prije Kramarića!???

Gvardiol totalno van forme i ovaj ne zove lijevog beka :rofl: Lukica, vrijeme je.
  • Jima
    1.7k
    Do sada nisam stavio niti jedan komentar, ali ova selekcija je kriminal.Dinamo bi im dao 3 komada. Galesic, Beljo, Stojkovic imaju mjesta u prvih 11.Odoh se sutra baciti u Niagaru
  • ZG plavi 01
    390
    on i Musa su jednako visoki
  • Nogo
    11.5k
    Ovo prvo poluvrijeme je Bože sačuvaj!
    Glavno da Daliću igraju najspremniji.
    Srami se!
  • Z brega sam
    334
    "primirit cemo ponovno nas napad"

Koji napad jbt?!
  • emilperska
    16.9k
    Ovo se moze dobit slucajno samo..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.