• Dadox
    1.5k
    Ako je netko bio danas na skupštini molim da malo prepriča najbitnije…
  • Crni86
    22.7k
    Guda ostaje s nama do 2028!
  • badjibadara
    10.1k
    Neven Zonjić više nije igrač Futsal Dinama: Igrač i klub dogovorili da neće nastaviti suradnju

Futsal-Dinamo-Novo-Vrijeme144_040526-scaled-e1781351160358-1200x865.jpg
  • nkdz
    1.3k

Mislim da je to ok i da on nije razina futsal dinama. Nadam se nekome kvalitetnijem.

Drago mi je kaj Gudasić ostaje jer nam je dosta bitan igrac
  • NKDZ86
    8.7k
    Pasariček napustio futsal dinamo
  • nkdz
    1.3k
    Zonjić je potpisao za Uspinjacu
  • din
    1.4k
    Pasariček otišao u Crnicu
  • Sibirski plavac
    9.6k

Pasariček, Cassemiro, Jelovčić. Zajebana će Crnica biti iduće sezone...
  • nkdz
    1.3k
    Tiho Novak i sljedece sezone predvodi futsal dinamo.
    Vođa ekipe :strong:
  • plavi72
    2.7k
    Kalajdžić se oženio prošli tjedan(čestitke) i on ostaje iskusniji za jednu(prvu ) sezonu u Hmnl-u uvjeren sam da će biti još bolji !
  • plav5
    44
    Dali se nešto šuška o pojačanjima, ipak su otišla 3 igrača iz rotacije ili ostajemo u starom sastavu..
  • nkdz
    1.3k
    Dosta je zatišje oko pojacanja. Pratim dolaske/odlaske u drugim klubovima i full su većina aktivni na tržnici.
    Nadam se da će nas klub obradovati s par pojacanja. Makar jako teško cemo ak budemo gledali samo domaće igrace jer ne vidim ih puno koji bi nam bili pojacanja, a da su nam dostupni.
    Osim ak ne isfuramo asa iz rukava i da dođu Perić ili tipa Sekulić.

Ne znam kak i naši stoje s ugovorima pa dal ce biti još koji odlazak. Zasad koliko sam vidio objavili smo ostanak Copa, Tihog i Gudasića. Mozda ostali imaju još vazece ugovore pa nećemo više objavljivat.
    I kolega je gore napisao Kalajdzic.
  • Crni86
    22.7k
    Dominik Drmic je novi igrac futsal dinama.

Ko je pratio turnire mogo je vidjet ovog decka kako igra na poziciji pivota. Na nekoliko turnira proglasen igracem turnira. Jak, brz i okretan pivot. Zvijerka.

Cini mi se da do sad nije igrao profi futsal, vec samo veliki.
  • nkdz
    1.3k
    Novi igrac

Futsal dinamo je potpisao novog pivota Dominika Drmića. Dosad je igrao samo veliki nogomet i malonogometne turnire.
    Toplo se nadam da će ispuniti ocekivanja i biti otkrice makar sam mozda malo razocaran jer je ogromna nepoznanica u smislu futsala koji nikad nije igrao.
    Gledam druge klubove kako ovih dana trguju i pojacavaju se ali zasad mi ne djeluje da to mi radimo.
    Možda bude ovih dana još pokoji igrac ali zasad mi je to sve skupa mozda malo mršavo i djeluje da fali kapitalac ili dva.
    Makar to kaj sam negativan možda baš niš ne znaci i decki me na parketu razuvjere.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet