• NKDZ86
    8.1k
    Zasluženo prošlo dalje NV.
    Šteta...
  • BBBaranja
    4.7k
    Dvije sezone bez trofeja,nadam se kvalitetnom prijelaznom roku i vraćanju na stare staze..
  • nkdz
    1.2k
    Puno nas je koštala ozljeda Novaka nažalost.
    Ali energija koju dečki imaju je top ali nažalost to danas nije bilo dovoljno.
    Nemam im kaj zameriti!

Niš, bacit se na slaganje rostera za novu sezonu
  • Sibirski plavac
    8.7k
    Dečki se trude, nemre im se zalaganje zamjerit, ali kad neće neće. Bašković je klasa već godinama, ali jebote ovo danas, Didac Plana je goli kurac za ovo danas.

Baš mi je žao, mislio sam da na nakon onog gola Gude 2 minute do kraja ide i izjedančenje jer je momentum na našoj strani, i onda magare Jelavić ga metne s pol terena (našim igračima bi taj šut vjerojatno pogodio stativu kakve smo sreće).

Ne znam kaj nam se desilo u ovom četvrtfinalu. U prvoj tekmi ih u Sutinskim dobiješ, ne lagano, ali ih dobiješ i onda je uslijedio raspad u Makarskoj nakon naših 0 2 i za kraj ovo danas gdje zabijemo gol, ali odmah nakon toga zabiju oni. Veoma frustrirajuće.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.6k
    Mi već dvije sezone ne igramo dobro ove tekme na nož i psihološki padamo u krucijalnim trenucima...

Ide nepopularno, razapnite me slobodno, ali sve sam više mišljenja da je Đulvat potrošen i da je vrijeme za promjenu...
  • tigric
    1.1k
    Mislim zasto nepopularno, sezona debelo ispod ocekivanja, dvije sezone bez trofeja. Ne bi se nitko cudio vjerujem
  • The Octopus
    500
    Ne mogu se oteti dojmu da ekipa izgleda dobro i uigrano ali da jednostavno fali igracke kvalitete, pogotovo sada kada su se Gudasic i Cekol ugasili. Tim vise mi je nejasno ovo guranje malog Slovenca i ne dovodenje provjerenog stranca ako iz svog dvorista trenutno nema klasnih klinaca. Ako subfinancije problem, ok. Ne vjerujem da bi ijedan trener s ovim kadrom izvukao vise, tako da mislim da je bitnije pitanje sportske politike nego same kvalitete trenera
  • tigric
    1.1k
    zar nije da Dulvat slaze i kadar?
  • Nemrem igra Dinamo
    5.6k
    Mi smo dosta izgubili odlascima Perića i Postružina, koje nažalost nismo kvalitetno nadomijestili i tu više mislim na borbenost i završnicu.

Ali kada pogledaš zadnje dvije sezone, sve tekme na nož, oba finala kupa (Torcida i Rijeka) te playoff 1/2 finale prošle (Osijek) i 1/4 finale ove sezone smo imali takve crne rupe da je to strašno. I nije meni osobno toliko do igračkog kadra, nego mislim da dečki imaju neku kočnicu u glavi koju Đulvat nemre ili ne zna riješiti... ja ga jako cijenim kao osobu koja je puno dala FD (ne samo kao trener) i samom HR futsalu, ali smatram da je vrijeme za novu krv, neka njega u klubu u nekoj drugoj funkciji...
  • din
    1.3k
    Iskreno slažem se s gore ekipom koja misli da je u pitanju igrači kadar. S jedne strane se govori da je fokus na mlađima i igrače s našeg govornog područja, a s druge strane se cilja na final four lige prvaka. Mislim da, barem za sad, to jedno s drugim nejde. I priče nakon ozljede Novaka nas je to koštalo itd.. Dokaz koliko ovisimo o jednom igraču, i Čeki i Guda koji su jako pali u formi. To je najveći problem, nama zatvoriš dva/tri igrača i nema nas. To je najveći problem po meni. I imam osjećaj da smo pročitana knjiga, da svi znaju tko što radi..
  • plav5
    41
    Olako se pustilo Dekanica, Prgometa, Konsuo a nije dovedeno nijedno baš da je pojaćanje, samo prinove..mislim da sljedi jedan ozbiljan reset ekipe..a iskreno mislim da je i medju igracima došlo do zasićenja..pogotovo ovih koji su vec 4-5 godina skupa..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet