• Masto
    1.6k
    Ronaldo mi je bio bolji i draži dok je igro u realu i man utd, al je messi bolji nogometaš
  • Bruh
    1.3k
    Još uvijek je top scorer Lige prvaka u povijesti koja je ipak najkvalitetnije natjecanje svijeta.
  • Zagi
    17.9k
    Ok. To je to?
    Messi ima kaj, par golova manje?

Valjda je najbitnije koliko su trofeja tog natjecanja obojica osvojili aa tu ga ako se ne varam Messi šiša za dosta ...
  • BrankoBrankovic
    27
    ronaldo ima jedan više
  • crophantom
    5k
    Ronaldo ima 5, Messi 4 ( s tim da u prvom finalu 2006. Nije ni igrao ja mislim.

Messi je puno dominantiniji u LA La Ligi koliko se sjećam
  • Bruh
    1.3k
    Kak kad ovaj ima 5 Messi 4... Mislim meni je Ronaldo kao ličnost puno veća ikona nego Messi koji je više samo igrački.
  • Zagi
    17.9k
    Gle fakat. Odnjeli Ronalda Modrić, Benzema, Kroos i Ramos do jednog više.
  • Sibirski plavac
    9.2k
    A opet činjenica je da je CR7 dominirao u svakom klubu di je igrao, u tri različite lige petice, a statistika za repku mu je isto top. Mislim da ljudi često radi "branjenja" Messija kao GOAT-a previše pokušavaju umanjiti CR7-ove uspjehe, brojke i karijeru. Meni je recimo fascinantan podatak koji se rijetko spominje, a to je da je trenutno raspali i očajni Juventus zadnji put osvojio Serie A kad je CR7 bio tamo. Od tada do danas, niš.

Uglavnom, obojica su legende i nogomet će dosta izgubit na terenu kad odu u mirovinu. Jedino dobro sa njihovim umirovljenjem će biti nestanak iritiantnih fanboyeva iz raznih pripizdina koji cijeli svoj identitet kroje u svađama oko ove dvojice. Iako, vjerojatno će se tad prešaltat na Yamala i još nekog drugog.
  • Dudu
    3.1k
    trenutno raspali i očajni Juventus zadnji put osvojio Serie A kad je CR7 bio tamoSibirski plavac

Realno raspali se jer su njemu dali apsurdno visok ugovor
  • Paggini
    87.7k
    trenutno raspali i očajni Juventus zadnji put osvojio Serie A kad je CR7 bio tamo. Od tada do danas, niš.Sibirski plavac

Hahaha a nije baš da prije njega nisu ništa osvajali
  • Sibirski plavac
    9.2k

Pa samo kažem da je zadnji Juveov naslov došao s njim u ekipi, tamo 2020. ili kad već. Nakon toga 0 naslova do danas, čak ako se ne varam nisu imali od tada nijednu sezonu gdje su uopće bili konkurent za titulu.
  • Paggini
    87.7k
    Pa dobro mislim da Kikijeva bozanska sila nije uzrok njihovom izostanku naslova, koliko nerezonsko i granično imbecilno vođenje kluba
  • Sibirski plavac
    9.2k

Slažem se. Samo sam napomenuo ovo kao fun fact, ne nužno kao neki znak da Juve počinje i završava s njim.
  • rokikaciga
    14.9k
    A i plaćanje Kikija 100 milja + bolesna plaća nisu pomogla da se klub ustabili kad ovaj ode. Slično kao Barca nakon Messija, samo kaj Barca ima La Masiju i jednostavno se pojavio "novi Messi" koji je bio najbolji igrač Primere sa 16-17 godina i skoro osvojio Zlatnu loptu sa 18...
  • Mlađi referent
    15.7k
    Juventus zadnji put osvojio Serie A kad je CR7 bio tamo.Sibirski plavac

Pa s njim su izgubili naslov.

statistika za repku mu je isto top.Sibirski plavac

Ako gledamo ovaj nekakav uski krug GOAT kandidata, ima debelo najgoru reprezentivnu karijeru na individualnom planu.

U 21 nastup u KO fazama ima 3 gola i dvije asistencije. Poseban naglasak na ovo, pričamo o brojkama ala Peter Crouch. Kad gledaš asistencije, od toga je jedna šut po golu, a druga dodavanje iz kornera di je suigrač pogodio rašlje.

Tu isto odma možemo ubacit clutch moment koji je kolega Don stavio na stranu Ronalda.
    Impresivna statistika dolazi iz laganih kvalifikacijskih tekmi unutar Europe. Na velikim turnirama je stvarno podbačaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.