• podravskimodrikibicPMK
    222
    Stjepan Balog je najgori nogometni komentator kojeg sam ja slušao.
  • Hnlovac
    6.4k
    Bravo Cabo Verde, jebote kako mi je drago

Bosonoga Diva bi bila ponosna
  • lukaoj
    255
    Jako posteno da sudac iz UAE sudi utakmicu Egipta
  • NerminB
    1.7k
    Jebem ti poso kakvu utakmicu propustih.. Stari moj zelenortski otoci ostase neporazeni protiv dvije najbolje ekipe u grupi. Smijesi im se druga runda
  • don
    20.2k
    za sad je SP odlično. Uopće se ne vidi da je loša stvar 48 reprezentacija ka šta se prognoziralo prije turnira. 1, max 2 reprezentacije koje su očajne, ostalo je sve tu negdi.

neočekivano dobro Svjetsko, i šta se tiče igre, rezultata, stadiona a i samih popunjenosti.
  • austrijanac
    11.6k
    Potpis Don, meni je prvenstvo prva liga.

Izmoren sam, nikak da ostanem budan za zadnju tekmu, ali bas s gustom gledam.
  • db-izbjeglica
    20.8k
    mene zanima mišljenje foruma o situaciji u kojoj se nalazi urugvaj, koji za izbornika ima marcela bielsu, kojeg plaćaju 3 000 000 eura godišnje.

konkurencija u skupini je saudijska arabija i zelenortski otoci...a moraju se čupati u zadnjem kolu i pobjediti španjolsku, koja neće biti prva u skupini ako izgubi od urugvaja.

jel taj čovjek ima jako pristojnu reprezentaciju u svojim rukama i to ono... 3 godine, nije pokupio reprezentaciju par mjeseci pred SP?
    jel ima izuzetno zanimljivu i poprilično uspješnu trenersku karijeru iza sebe?
    kako ovo objasniti? jel se svi dosadašnji uspjesi marcela bielse u nogometu brišu ako urugvaj ispadne u ovoj skupini? hoće li marcelo bielsa i urugvaj biti osramoćeni ako ispadnu sa SP nakon prve faze?
  • Mr Anderson
    19.8k
    Ako ispadne u ovoj grupi, Bielsa treba gol, zavezan za rep od magarca hodati od Montevidea do Buenos Airesa.
  • criticus
    8.3k
    jel taj čovjek ima jako pristojnu reprezentaciju u svojim rukama i to ono... 3 godine, nije pokupio reprezentaciju par mjeseci pred SP?
    jel ima izuzetno zanimljivu i poprilično uspješnu trenersku karijeru iza sebe?
    kako ovo objasniti? jel se svi dosadašnji uspjesi marcela bielse u nogometu brišu ako urugvaj ispadne u ovoj skupini? hoće li marcelo bielsa i urugvaj biti osramoćeni ako ispadnu sa SP nakon prve faze?
    db-izbjeglica

jel ovo usporedba s dalićem?

ako da mislim da je promašena. Bielsa ima nemjerljivo bolju klupsku trenersku karijeru, ali u ovom trenutku jedva da liči na sebe. Čovjek sjedi na onom frižideru i gledam hoće li umrit ili ustat. Također Urugvajska reprezentacija je kvalitativno barem rang ispod Hrvatske. Ni njemu ni Daliću nitko nemože izbrisati sve uspjehe koje su postigli, pogotovo Daliću za konstantno prebacivanje očekivanog rezultata na SP i, izuzev jednog, barem dostizanje očekivanog rezultata na EP. Najuspješniji je trener Hrvatske reprezentacije u povijesti, to će mu teško netko za našeg života oduzeti.

Ali odgovor na pitanje da li će biti osramoćeni. Odgovor je da za obojicu. Sramota je ispasti od Zelenortskih otoka i Irana ako imaš reprezentaciju barem srednjeg ranga Europe ili Južne Amerike, i sramota je ispasti od Paname i Gane. Čak ako govorimo u kontekstu prolaska ne govorimo od oba po skupini već je dovoljno biti bolji od jedne vjerojatno.
  • seljak86
    3.1k
    Nije u tome stvar nego što je proširivanjem prvenstva takvih momčadi puno više nego inače. Svjetsko prvenstvo bi trebalo imati dozu elitnosti što je sa 48 momčadi sigurno podosta izgubilo.
  • Hnlovac
    6.4k
    nek ga prošire na 64 kaj se mene tiče, ove manje nacije igraju jako zabavan i zajeban nogomet, pun mi je k gledat svake godine Belgijce , Urugvajce, dajte nam Vijetnam
  • Dzoni
    6.2k

Mislim da nije jer je i u odnosu na 10, a sigurno 20 godina su klubovi puno šarolikiji i puno više reprezentacija ima igrače u najjačim ili makar solidnim klubovima u Europi. Nekoć bi te sve manje reprezentacije imale skoro sve igrače iz domaćih liga, dok danas i Zelenorotski Otoci imaju igrače u jednoj Benfici, Krasnodaru, Villarealu, Kanadi većina igrača igra u Europi, da ne pričam o afričkim ekipama.
  • Omake
    18.2k
    Derby della Nacismo
  • Mr Anderson
    19.8k
    Pa kako ovo nije penal?
  • Paggini
    87.6k
    Heheheh Lionel Missi :snicker:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.