• emilperska
    16.9k
    Daj fkt za nas koji nismo mogli doci jer radimo u sezoni (nije turizam hehe), ponavljam pitanje..

Ovo s Kranjcom je dakle realno da selidba baš bude u ožujku za tih 6 HNL utakmica, 2 mjeseca prije kraja sezone?
    Mislim to je kao done deal ili neki optimistični plan da se krivo ne izrazim?
  • fakin
    4.8k
    tako su rekli da je to neki objektivni rok po onome što oni znaju. i da je cilj da se napravi što prije tribine i travnjak i da bi oni igrali dok stadion ne bude do kraja završen, samo da se mogu dobiti licence za igranje utakmica.
  • Sajla
    21.2k
    Najbitnije u vezi Kranjčevićeve što su rekli je da klub nije ni investitor ni izvođač i nema baš sve informacije, pa na temelju onoga što dobiju od Grada i Strabaga svatko zaključuje svoje. Tako da Zvone misli da bi se moglo početi igrati već s 1.2. ako se stavi fokus na to da teren bude spreman, a sigurnost svih na tribinama i ispod njih osigurana jer je to potrebno za dozvole. A to hoće li se okolo još uređivati parking, je li fasada završena i sl. je manje bitno. Drugi pak na temelju istih informacija misle da bi to bilo iza 15.3.
    Definitivnog zaključka nema.
  • pešća
    1.5k
    Strabag ako želi odradit Maksimir bolje da ispoštuje rok. Nek se radi preko noći i vikendom ako treba.
  • emilperska
    16.9k
    Drugi pak na temelju istih informacija misle da bi to bilo iza 15.3.
    Definitivnog zaključka nema.
    Sajla

Ma kužim da onda tu zapravo ništa nije sigurno.

U nekom ne toliko nerealnom scenariju taj datum moze biti 01.04 ili 15.04 pa je onda sama selidba par kola prije kraja bespotrebna.

Najbolje onda sad ne vrtiti kombinacije, sigurno ce tijekom studenog taj datum bit konkretniji i tocniji pa ce se onda i prije zimske stanke donijet sluzbena odluka o selidbi ili neselidbi tijekom sezone 2026./2027.
  • Alack Sinner
    40
    Vezano za godišnje, ako može pojašnjenje, znači dobivamo kod koji će biti na mobitelu pa samo skeniramo prije svake tekme?

Nisam neki kolekcionar, ali dodatni udarac za one koji skupljaju karte. Ok, tko želi može tražiti fizički kartu, ali nije više to to.
  • rioda
    16.9k

Nije neka posebna novost osim što se više ne daju fizičke godišnje osim ako ju zatražiš. Ja imam u GNK Dinamo mobilnoj aplikaciji povezanu godišnju i svaku utakmicu skeniram barkod s mobitela, fizička mi samo stoji u novčaniku
  • Papastrumf
    23.3k
    Nisam neki kolekcionar, ali dodatni udarac za one koji skupljaju karte. Ok, tko želi može tražiti fizički kartu, ali nije više to to.Alack Sinner

Pa ako imas mogucnost uzeti fizicku, gdje je onda problem?
    Prosle godine velika vecina godisnjaka koji su kupili godisnju online putem nikada nisu preuzeli svoju fizicku godisnju.
  • emilperska
    16.9k
    Fizička godišnja je papirnata nakon svake utakmice, a ne ova kartica kao dosad unazad 15 godina?

• Papastrumf
    23.3k
    Ne, fizicka godisnja je plastika, isto kao i do sad.
  • pešća
    1.5k
    Fizička godišnja je papirnata nakon svake utakmiceemilperska

Kak si to zamislio? Da podižemo godišnju za svaku tekmu, pa to bi bilo neizvedivo?
  • emilperska
    16.9k

Ma nisam to najbolje ubrao jer sam citao samo fragmente rasprava gdje je ekipa pricala da zeli kolekcionarski i pojedinačne karte nakon svake utakmkice pa me to zbunilo..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.