• Crusades
    24.4k
    trošimo najviše i pratimo klub najdužeThe Undertaker

Na koliko si gostovanja bio?

Nekoliko puta si spomenuo te "novokomponirane" navijače. Nisu oni novokomponirani nego im je godinama bio zabranjen dolazak na domaći stadion. Ne znam zašto te oni toliko iritiraju.
  • Paggini
    87.4k
    Mi pretplatnici na Zapadu plaćamo najviše, trošimo najviše i pratimo klub najduže. Dopizdilo je više da svaki novokomponirani navijač prvo šilji k... na nama.The Undertaker

U tijeku je izrada natječaja za kiparsko rješenje spomenika zapadnjacima ispred novog maksimira za svu krv, znoj i suze koje su prolili da danas imamo naš Dinamo, bit ćeš zadovoljan!
  • Minken Bojna
    219

Glupane, tko ti trese kavez??

Kaj ti trošiš više??

Kaj ti pratiš duže???
  • Zoran
    633
    Pa i navijači sa zapada moraju trošiti najviše, a sa sjevera navijati. Primjer je ona tekma ( lani-ne sjecam se koja pa da ne fulam) kad zbog “međusobnih nesuglasica” sjever nije navijao. Koliko to fali- imal sam osjecaj ko da sam doslovce u kazalistu, a mogu si misliti kak je tek bilo igracima na terenu koji su naviknuti na podrsku sa tribina.
    Svaka cast navijacima sa zapada ( posebno za sezone kada su bili mlađi i oni ti koji su potezali), ali srce tribina je na sjeveru.
  • The Undertaker
    9.9k
    Moj stav je da dolazak na utakmicu osobna odluka svakog pojedinca, da tu odluku ne treba propitivati i da ga to ne čini boljim ili lošijim navijačem. Ukratko, ako se ljudi dobro osjećaju na stadionu onda će dolaziti, ako ne onda neće, bez obzira na razlog.
    Ne smeta mene dolazak novih navijača (baš naprotiv) već dociranje za stvari koje sami ne upražnjavaju (ili barem nisu donedavno).
  • The Undertaker
    9.9k
    Baš naprotiv, postoji dosta navijača na Zapadu koji su i za državu i za klub dali puno više nego većina glasnih (i ovdje i na Sjeveru), koja to smatra osobnom odlukom i osobnim stavom, ne traži zbog toga nikakva priznanja i nikakve privilegije i ne smatra to nikakvom žrtvom već " normalnim danom u uredu". Ta većina ne piše dvjesta postova dnevno, ne slika se za specijalizirane portale, nema vlastiti PR pa izgleda da ne postoji.
  • deda
    46.4k
    Ljudi su takvi, neki su glasni, neki šute i rade i ne traže ništa za sebe.
  • Dinamosaurus
    115
    Svatko na stadionu pridonosi na svoj način
  • Thor
    2.8k
    Krasno se pocelo castit ljude epitetima.
    Fakat mi ide na k.to prebrojavanje mi/vi! Kad ce se shvatiti da "vi" sa zapada se nismo rodili na zapadnoj tribini nego smo nakon godina i godina istoka ili sjevera pa i juga sada na zapadu isto godinama i da samo redoviti na svim tekmama isto godinama i da smo sudjelovali u navijackom pokretu i borbi godinama i u izbornim procesima dinamovog proljeca i da idemo vise manje na sva gostovanja i kroz te godine sigurno se potrosila hrpa love na sve vezano uz dinamo... itd.
    Ima na zapadu kao i svuda u drustvu ljudi koji ne misle isto. Isto kao i na sjeveru.
    Ima na zapadu starih ljudi +65, ima ljudi s decom, zena pa i u godinama koje isto ne propustaju ni jednu tekmu i kada lije kisa...
    ..uostalom covjek cija himna se pjeva sa sjevera i pusta na ulazu nasih igraca na teren sjedi isto na zapadu red iza mog.
    Necija deca,pa i moj sin,koji su kao mali krenuli sa ocevima na zapadu ili prije na istoku su sada na sjeveru,itd,itd...
    Dakle, daj pestanite kenjat o mi/vi.
    Svako vrijeme ima svoje i sve je dio nekog procesa i odabira.
    Nema vise ili manje zasluznih, osim deckiju kojih vise nema medju nama,nazalost i onih heroja za koje smo digli spomenik iza zapada,...
    ...tako da svi mi/vi smo dinamo i dinamo smo i "vi" i "mi"!
  • deda
    46.4k
    Lijepo rečeno Thor :clap:
  • Paggini
    87.4k

Stari, nitko ovdje ne prebrojava išta, nismo idioti koji ne znaju da na zapad isto idu vjerni navijači ovog kluba, niti ih itko ovdje ne voli, ali kad imaš jako racionalno poskupljenje od 10% za godišnje ulaznice s obzirom na par mjeseci igranja na Kranjci i uleti lik koji priča kako klub oštri kurac na zapadnjacima, koji su najbolji i najveći u ovome, onome, meni je to osobno smiješno.

I ja sam na zapadu godišnjak od raspada istoka, pa nije da dolazim ovdje kao neki vitez sjevera, ali poskupile su karte i za sjever i za zapad, ne vidim točno kako klub tu udara na zapadnjake.

Prvo prozivanje "mi" i "vi", uz sintagmu novokomponiranih navijača, je započeo zapadnjak, koji trosi najvise, prati najduže, a znamo i da je uvijek navijao za Dinamo, za razliku od nas koji nismo uvijek navijali za Dinamo
  • über alles
    2.8k
    Neznam zakaj se zamarate sa "nisam za mamica,al..." tipom ljudi.
  • fakin
    4.8k
    Ja se sjecam vremena kad je zapad zvizdio sjeveru na skandiranje mamicu cigane. Zanima me iskreno tko su ti ljudi i dolaze li i danas na utakmice
  • emilperska
    16.8k
    Dolaze, ima par lica sta sam pratio jos 2016. na istoku hahaha..

Uglavnom, posto nisam bio na ovom clanskom danu, nisam ispratio taj dio sa selidbom..
    Koliko je sigurna ta selidba u ozujku? Mislim ostaje cca 6 HNL utakmica max + 1 kup max.
    A to je logistički jebački posao plus podrazumijeva da se nista u radovima vise ne kasni i da uporabna bude u dan. Pitam jel to stvarno i realno ili neki medijski poluspin da se ubrzaju radovi?
    Daj neko upuceniji pls..

Sto se cijena karata tice, ona je nazalost realna. To sto nam inflacija svima jede place koje rastu sporije od inflacije za koju vlada i HDZ tvrde da je 3%, a zapravo je vjv 10% je drugi par rukava. Dinamo se tu samo prilagođava trzištu jer ako se uđe u LP, ti si dosta jeftino prosao. Ako ce se igrat KL ili EL onda se moze pricat o nekoj precijenjenosti za 5 do 10%.
  • The Undertaker
    9.9k
    Malo ste zabrijali...
    Svaka tribina ima, generalno gledajući, svoju "kulturu" i svoj profil navijača (gledatelja) koji na nju dolazi. To je elementarna činjenica. Mi dugogodišnji pretplatnici i članovi imamo svoje navike kojih se teško odričemo. Ja želim da mi klub omogući (kao i do sada) da na utakmice dolazim kad hoću odnosno kad imam vremena, da dolazim u zadnji tren, da nemam gužvu na ulazu, da mi osigura parking (ako može), da imam čist WC i brzo dostupnu ugostiteljsku ponudu. I to sam spreman platiti koliko klub procijeni da ponuda vrijedi. Ono što nisam spreman je čitati stalna dociranja što bih ja trebao sa tom plaćenom ulaznicom raditi. I to u situaciji kad je prazno pola stadiona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.