• Jurki
    25.9k
    nisi ti nimalo lud. Kovacica je del u igru zbog cega?
    Umjesto da uvedes trkaca Jakica, uvedes nespremnog Kovacica
  • Mathiasovi Chageri
    8.3k
    Ovaj poraz ne bi bio problem kad bi netko od beskičmenjaka sa HRT-a postavio pokoje neugodno pitanje našem poniznom izborniku koji forsira jedan sustav tri mjeseca, da bi odustao od njega nakon dvije trećine prve utakmice SP jer mu ekipa pušta na sve strane, a stav i gard je malo manje ozbiljan od mene kad moram ujutro na posao a sinoć sam se zarundao s ekipom.

Onda odluči promijeniti sustav, ubacuje igrače s klupe po logici izvlačenja iz šešira, jer mu je popis bio kriminalan. Vadi van jedinog igrača koji je nešto odigrao večeras, a jedini igrač koji je nešto odigrao nakon izmjena je, pazi ti čuda, brzo i okomito krilo koje traži šut i loptu u prostor.

Vrijeme je bilo već prije par mjeseci, sad je već 5 do 12 za neke neugodne razgovore, poput Modrića i Kovačića. Pozicijski terorizam koji radi Petru Sučiću. Očaj od popisa gdje nemamo koga uvesti jer nam je klupa puna četvrtih za belu i ekipe za pikado sa našim veteranima.

Ovo je 1/1 2002. samo što smo ovaj put kvalitetniji nego tad, pa je žal time veći što ćemo baciti još jedno prvenstvo u vjetar. Ne bi me čudio sad neki raspad u svlačionici i loše partije u iduće dvije.
  • Efes Pilsen
    16k
    Sve je vec opjevano za kadar i sve se danas pokazalo. Sad ce nas bombardirat prekidima svaka susa, nisam siguran da ce bit dovoljno za drugi krug jer tko bi to trebao ispravit.
    Svaka cast Ivanu Perisicu, nevjerojatna fizicka sprema, najspremniji covjek na terenu. Livakovicu, vrati se doma.
  • FazeN
    6.9k
    Ne želim da ovo ispadne kao ono vječno dijeljenje reprezentacije na Dinamo i Hajduk niti da nekoga komentiram samo zato što je "Tovar", ali mogu li iskreno pitati, jesam li jedini kojem je Vušković trenutno toliko precijenjen da ga boli glava?
    Slobodno nek me netko demantira.

Ne tvrdim da dečko nema pojma. Radi se o mladom igraču koji će, siguran sam, napraviti dobru, možda i vrlo dobru karijeru.
    Ali staviti ga na srednjeg stopera da ga maltretira Harry Kane, čovjek kojeg već deset godina svjetski klubovi i najbolji stoperi pokušavaju zaustaviti, po meni je bilo previše. Kane nam je zabio dva gola i asistirao za još jedan. Jednostavno je iskoristio svaku slabost.
    Kad smo prešli na četvoricu otraga, Gvardiol i Šutalo su se puno bolje rotirali i Kane praktički do kraja utakmice nije ni primio loptu. To dovoljno govori.

Sustav s trojicom iza također neću previše komentirati. Izbornik tvrdi da naši igrači znaju igrati tako jer to igraju u klubovima, ali ja stvarno ne znam igra li ih ukupno pet taj sustav na klupskoj razini. U tom rasporedu izgledamo kao pioniri koji su se prvi put našli zajedno.
    Engleska je zasluženo pobijedila. Njima s klupe ulaze Saka, Rodgers i Rashford, a nama Vlašić, Kramarić koji pola godine praktički ne trenira, te Matanović, za koji je tu zahvaljujući menadžerskoj priči i gospodinu "10%".
    Razlika u širini i kvaliteti jednostavno je očita.

Ali nije sve crno. Bilo je i dosta dobrih stvari. Vidjeli smo što treba ispraviti prije utakmica protiv Gane i Paname i nadam se da ćemo izvući pouke te izboriti prolaz dalje.
    I za kraj...
    Prodavaj sve. Dovodi Livija!
  • IstinaZaDinamo
    2.6k
    Je li komentator rekao da su radili na defanzivnim prekidima?
  • Time
    1.8k
    Jbga,bolji su oni od nas, Gvardiol katastrofal, Modric ziheraski,Kovacic ne moze...jebiga nije katastrofa moramo se dignut za sljedece dvije
    Misic bi ovdje sjeo samo takooo joooojjjj
  • Jurki
    25.9k
    kaj kenjas o prekidima? :joke:
    Kako te nije sramota, to smo vjezbali.
  • Noel
    21.7k
    Sramota.
  • Navijač Dinama
    12.6k
    Perisic osim asistencije nista, ne bi probio Tabinasa.

Modric katastrofa. Napisao sam na forumu da je ova ekioa taoc njegov. Iz njegove greske je dosla situacija za penal, on ga je i skrivio

Marco Pašalić klupa, a on i Kovačić kad su ušli bolji smo bili prema naprijed bar 30%,. Tu ga se zazivalo na forumu od nas pojedinih dok je još u Rijeki harao, kad su neki u Špikiću, Mbukuu i Cordobi vidjeli Di Mariu i Balea.

Vušković osnovne defenzivne stavke ne zna i nema. Talentiran jest, sve to stoji, al on osnova od osnova ne zna.

Matanovic hodat ne zna.

Gvardiol na lijevom beku nije isto kao u Cityju to i braca Matic vide, svi osim demagoga Dalića.

I na kraju Zlatko Dalić. Nabijem i njega i onog tko u ovakvom sistemu kakav je na prvenstvu i kakve igrace imamo je optimističan i govori da je uspijeh što smo se plasirali na prvenstvo i smatra debila zalizanog za neki kurac od stručnjaka.

Nogom u dupe da se nabijamo od sreće jer je ovako završilo, da nije bilo našeg Livakovića i invidualne kvalitete Baturine i Sučića, bilo bi 10-0.
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Očajno...

Iako, tračak nade da ćemo ipak možda napraviti neki kurac na ovo turniru je to da smo se dva puta vraćali protiv ovakve ekipe. Obrana, pogotovo u drugom dijelu je to sjebala, ali prvo poluvrijeme čak i ne toliko loše. Mislio sam da će nas ponavljanje penala i njihov gol za 2 1 jako mentalno unistit, ali uvaljali smo ga za 2 2.

Protiv Paname i Gane će opet biti znojenja kad njihove munje krenu u napad, ali eto, nadajmo se da imamo dovoljno kvalitete za zabit im barem gol dva, za mir u kući. Pa jebemu miša, ako si Engleskoj dao 2, valjda možeš i Gani i Panami...
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    ipak oni 35 mil sto je brighton ponudio je realna cijena njega i njrgova talenta, daleko je on jos od svjetske klase.

Bit ce gadno protiv Gane ozbiljna je to ekipa. Ako nista imaju Semenya
  • Jurki
    25.9k
    mozda jer su Englezi usli u tekmu bez presinga. Cim su u drugom poluvremenu dodali gasa mi smo se raspali.
    Livi je 3-4 gola doslovno izvadio prije nego kaj bi sudac pokazal na centar.
    S time da to nije bil onaj klasik opasada gola do iznemoglosti.
  • Xpert1992
    646

Meni je Vuskovic los. Igra stopera u ekipi koja je primila 54 gola u sezoni. Ali to se vise cijeni nego kad zabijes 40 golova u hnlu, iako bi Dinamo taj isti hsv razbio 5:0. Ali Vuskovic kosta 100milja buraz.
  • Facke
    8.3k
    Ja ovu taktiku s tri iza necu vise videti. Mi za to nemame igrace. Ali ponavljam se , zake opet zake Dalic opet stavlja nespreme igrace v igru. Znaci Josko je bil uzasen. Uzasen. Po mene denes v obrane najgorsi. Ali te se desi kad denes po stoti put nespremnoga igraca. Nis idem spat. Iduci par dani budu teski.

A Vuskovic je denes bil bolsi od Joska. Definitivne.
    Decke je mlad, napravil bu svoj put. I kakve veze ima kaj je HSV prijel 54 golove s negvu kvalitetu? Pa ne igra same on tam v obrane. Da mi ta pompa oko njega ide na zivce ide, ali denes je bil bolsi od nekih drugih na terenu.
  • Time
    1.8k

Hahahaha koja si ti ne znalica to nisu istine....jesi ikad igrao hakl kad je netko jednostavno bolji od tebe...previse panicarimo...glavu gore momci...ovi sto nisu mogli vjerujem da ce to shvatiti sami kasnije ako Bog da kad prodemo grupu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.