• Fatos Beqiraj
    2.3k
    Vidi se na snimku da je povuka nogu odma, nije ga ni zgazio, kakav crveni. Ronaldo fan boysi
  • vjeko1701
    25.4k
    O svačem se može svađat po Zoni al bi bilo lijepo da bude pošteđena od standardnih koza x ronaldo od arabije svađa.
  • Niko1986
    7.2k
    Dobro, ali isto tako je Messiju poništen čisti gol zbog nepostojećeg zaleđa. U najgorem slučaju bi zabio dva gola u 20 minuta pa dobio crveni.
  • don
    20.2k
    Vidi se na snimku da je povuka nogu odmaFatos Beqiraj

Hahah, pa najbolje da ga cipelari doli kad ga zgazi.

isto tako potpuno kriva odluka i korištenje VAR-a za poništavanje gola za 1-0 Alžira, a crveni je bia na 1-0.

sve u svemu, užasne odluke.
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    pa do cim je osjetio kontakt povukao je nogu. Pokusa je ic prema lopti. Digla se hajka ko da mu je isao lomit nogu
  • Danko
    3.3k

A ovome se stopalo izokrenulo jer je zapeo o krtičnjak?

IMG-20260617-131224.jpg
  • Hnlovac
    6.2k
    Bravo Messi, cijeli Bangladeš je uz tebe!!!

Kakvo svjetsko, dajte nam Messija i Ronalda, Real Madrid i Barcelonu svaki vikend!!! Ne treba nam ni Premiership, samo da naši GOATovi Messi i Ronaldo igraju još 100 let!
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    cemu izvlacenje slika na slici se moze svaki kontakt ko crveni prikazat. Kad gledas cijeli duel meni to nije ni blizu crvenog
  • Niko1986
    7.2k
    sve u svemu, užasne odluke.don

To ti kažem, samo loš dan za suce što je čudno jer Marciniak je inače dobar.
  • Sibirski plavac
    9.2k

Ovo mi je baš ludo. Ok, ako si iz Bangladeša vjerojatno je da nikad nećeš svoju repku vidjet na svjetskom, ali ovako se nabrijat na tuđu repku, ono wtf. Strani klub ajde kužim, ali da cijela nacija gleda nastupe skroz druge zemlje i slavi ih kao svoje, majko mila...
  • KtcGoat
    6k
    nisu se nabrijali na tuđu repku, nego na tuđeg igraca
  • Sibirski plavac
    9.2k

Još luđe...

Ali slave oni i repku jer on igra tamo.
  • db-izbjeglica
    20.8k
    punim džonom nekome po listu, cijelom dužinom i nije crveni?
    ajd dobro...
  • Navijač Dinama
    12.6k
    Messi nije niti najbolji argentinac u povijesti a kamoli nešto više.Droljo

Samo Hernan Crespo.

Ja sam valjda jedini koji ne vidi i ne može skontat tu glupu i idiotsku zaluđenost i ideoliziranjem nogometaša, pogoto to glupo južnjačko i njihovim još glupljim zaostalim mentalitetom i to što oni predatavljaju kao "južnjački temperament bralee" ili "ljubav a ne đir", odnosno gledanje u narkomančinu Maradonu kao Boga.

Isti mi je paravan kad oni dole "Dalmacija lifestyle,dalmacija highlife" to isto božanstvo prave od onog vrljavog gedže Livaje i onog njihovog raspalog partizanskog kluba.

To je bila potpuna drugačija utakmica nakon primljenog gola ih smiješnog penala, ne možeš to gledati na takav način.Krizy

Ljudi neki ne shvaćaju(ne nužno kolega kojem odgovaraš i referiraš se) koliko utjecaj zna neka odluka imat psihički, odnosno mentalno na igru. Nisu igrači roboti i mehanizirani, pa da svaka odluka "tu je što je" će imat reakciju i idemo dalje kao da se ništa nije dogodilo.

Meni je ta utakmica Hrvatske i Argentine na SP 22 preslika utakmice godinu ranije između nas i Villareala.

Ne svira nam ni jedan penal u prvom poluvremenu, njima pokaže smješan penal na Maksimiru, ne svira nam ni drugi penal u drugom poluvremenu u drugoj utakmici i onda zadnjih pola sata naši ni ne mogu više ni stojat, niti imaju želje za igrom jer su psihički gotovi. Kao i što se znalo nekoliko puta pogotovo u zadnjih 4-5 godina dogodit da se psihički raspadnemo i onda nas protivnik pregazi, bez obzira jel to Bayern, Rijeka ili ne znam AEK.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.