• javolimtebejako
    5.3k
    jedna zanimljivost. Lionel Messi has scored more World Cup goals after turning 35 (10) than the following players in their entire careers:

- Cristiano Ronaldo
    - Thierry Henry
    - Maradona
    - Rivaldo
    - Neymar
    - Harry Kane
  • don
    20.2k
    strašna popunjenost na Austriji - Irak

IMG-9891.jpg

IMG-9893.jpg
  • Mathiasovi Chageri
    8.2k
    Ja sam apsolutno zadivljen da je Levis krcat na Austrija - Jordan. Utakmici koja bi vjerojatno u Beču imala poluprazan stadion. Trenutno je samo jedna utakmica bila slabije popunjena i to u Guadalajari, odnosno predgrađu Guadalajare. Sve ostalo je bilo krcato.

Od početka prvenstva čim su navijači počeli stizati je nekako rastao hype oko Svjetskog i u američkim medijima, baš sam pratio zadnjih par dana i svi su praktički kompletno u SP, NBA finale i Stanley Cup su pali u drugi plan, čak su brojke utakmice USA - Paragvaj bile bolje od Game 5 finala NBA.

Mislim da je trenutno SP što se tiče stadiona, praćenosti i generalne atmosfere oko turnira nadmašio očekivanja, da se zasad ništa od (opravdanih) sumnji prije turnira nije pokazalo točnima (osim iranske ekipe i Parteyja).
  • javolimtebejako
    5.3k
    što se tiče stadionaMathiasovi Chageri

stadioni su mi top, ovako vizualno kad gledas na telki izgleda brutalno. bas prikladno za svjetsko prvenstvo
  • Jos-Optimus
    11k
    na toj utakmici su stvari isle onako kako mi hocemo, a Mateo Kovacic je ubijao. Onda su poceli pustati ostre faule na njemu i ne suditi nam kornere i dosudili im nepostojeci smijesan penal. Lako je biti razigran nakon toga
  • Doktor Kunić
    6.6k
    da stadioni su nevjerojatni, popunjenost za čudo na nivou. Rezultati i igre su isto za čudo jako dobre koliko god se ovo sve podcjenjivalo. Zasada 1 utakmica bez golova i to ona za koju se najmanje očekivalo. Zasada top SP
  • mlinchica
    6.5k
    Fakat su stadioni odlični i krcati.
    Meni je ovaj “naš” u Dallasu top ali sinoć na Nor vs Iraq isto, sve puno… Norvežani koji veslaju uz hukove na tribini, (iznenađujuća) erupcija nakon iračkog gola, fotke su top topova.

IMG-1077.jpg

A večeras će isto bit odličnih kadrova.. uobičajene male zastave posvuda, naše i njihove..
  • Time
    1.8k

U potpunosti se slažem,ovo prvenstvo je pokazalo i koliko je bolji standard u Americi nego u Europi...oni bez problema placaju 3000-4000 dolara za Austrija Jordan.Gledam po tik tiko rulja se zabavlja po rodeu,grillovima... potpuno sam promjenio misljenje kad je prvenstvo krenulo.
  • Noel
    21.7k
    Za mene osobno ovo prvenstvo je top topova. Iznad svih očekivanja. Prijenosi i kamermani vrhunski, puni stadioni koji su fantastični. Impresivno izgledaju preko telke, kak je netko i napisao, baš za događaj poput SP. Bilo je i dobrog nogometa za sad i nekih poteza i likova po kojima se pamte uvijek svjetska prvenstva. Ludi Vozinha, Messi hattrick, dar mar u Tuniškoj reprezentaciji, bunker Cape Verdea protiv Španjolaca, šou Chrisa Wooda protiv Irana, "solidan" engleski sudca na otvaranju i pogledi južno afrikanaca puni čuđenja, pun tjedan ikonskih poteza a nije još ni završilo prvo kolo. Nadam se škaricama Petra Muse danas.

Jedina zamjerka su te proklete reklame i hidreišn brejk. Al ajde.. 4,5 od 5 zasad.
  • Hnlovac
    6.2k
    Također je jedna od najljepših stvari to što je apsolutno svaka nacija zastupljena s navijačima, dakle nema šanse da bi u Katru, J Africi, Rusiji ili Brazilu bilo 10 000 Navijača Norveške, Jordana, Haitija itd

Jbt, u Katru su radnike s gradilišta i arape oblačili u dresove Hrvatske, Meksika itd da bi ispalo da ima puno navijača

Doslovno svaka država ima dijasporu u SAD i popunjenost je zagarantirana.

Da nemaju foru s resellerima po kojoj su poznati i nakaradni hidration break, 10/10 prvenstvo.
  • Paggini
    87.1k
    Najgora stvar kod ovog prvenstva je što imam posao
  • Tom Hanks
    5.3k
    To je Jordan a ne Irak
  • Doktor Kunić
    6.6k
    Najgora stvar kod ovog prvenstva je što imam posaoPaggini

Zato ja kažem ako Bog da zdravlja bit će bolovanja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.