• Doktor Kunić
    6.6k
    Ivković mi izgleda totalno "jadno" pored pravih sukomentatora koji znaju i imaju ideju o čemu pričaju. Čak se i on pokuša maksimalno unijeti u tu ulogu ali ispada mi još više jadan. Sjećam se.. jel to bio Katar, kada bi objašnjavao neku akciju i onda kad poslušaš Bjelicu, pa to je za sjest i plakat kog HRT stalno forsira u tom studiju
  • KtcGoat
    5.9k
    Al Bielsina faca dok je himna :rofl:
  • Facke
    8.3k
    Reklame dok je himna. Daj me nemojte zajebavati.
    Znaci do te tocke sme dosli?
  • SanctaSanctorum
    328
    Užas, uskoro će ih početi prikazivati prije izvođenja kornera.
  • Hnlovac
    6.2k
    Kažu da su svi igrači Saudijske Arabije domaći dečki al meni tu arapski izgleda njih 30%
  • SanctaSanctorum
    328
    Gledam malo ove urugvajske dresove i nešto mi poznato izgledaju i sjetim se da su mi slični jednom od ona top 3 kaj smo imali za biranje četvrtog dresa. Svijetloplava boja, bijele hlačice, kragna. Samo kaj je naš sa malim d bio još ljepši hahha. Zamišljam da bi to ovak nekak izgledalo i sviđa mi se čak.
  • Orc123
    15.9k
    Ovi Saudijci uopce nisu losi. Jako dobro sklepana ekipa. Ima tu kvalitete. . .
  • Facke
    8.3k

Dosta su se oni digli v zajnih par let. Urugvaj ih je male podcenil, bar mi se tak cini. Cim su primili digli su ritam i ubrzali su igru. Al tak su s pocetka morali igrati.
  • Orc123
    15.9k
    ne znam jel su ih podcijenili ali sasvim solidna ekipa koja zna igrati i nadigravati se. Nisu lopate difinitivno.
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Baš me zanima kak će proć finalisti prošlog svjetskog u svojim prvim tekmama. Europski prvak se danas poskliznuo protiv slabijeg, vidjet ćemo Argentince i Francuze...
  • Facke
    8.3k

Pa kulke ulazeju v nogomet i kakvi treneri njihove igrace treneraju v domace lige nije ni cude. To je rezultat toga.
  • Hnlovac
    6.2k
    Europske momčadi zasad 3/10. Neka je Gattuso srao i bio pun govana o previše afričkih momčadi na svjetskom
  • Pacho
    18.2k
    Sramote se juznoamerikanci
  • Dzoni
    6.1k

Južnoamerikanci su vjerovatno i gori, u 4 utakmice ugrabili 2 boda s gol razlikom 3:7. A u svakoj su bili ili favoriti ili relativno ravnopravnih šansi naspram protivnika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.