• KtcGoat
    6.9k
    Al Bielsina faca dok je himna :rofl:
  • Facke
    8.5k
    Reklame dok je himna. Daj me nemojte zajebavati.
    Znaci do te tocke sme dosli?
  • SanctaSanctorum
    457
    Užas, uskoro će ih početi prikazivati prije izvođenja kornera.
  • Hnlovac
    7.1k
    Kažu da su svi igrači Saudijske Arabije domaći dečki al meni tu arapski izgleda njih 30%
  • SanctaSanctorum
    457
    Gledam malo ove urugvajske dresove i nešto mi poznato izgledaju i sjetim se da su mi slični jednom od ona top 3 kaj smo imali za biranje četvrtog dresa. Svijetloplava boja, bijele hlačice, kragna. Samo kaj je naš sa malim d bio još ljepši hahha. Zamišljam da bi to ovak nekak izgledalo i sviđa mi se čak.
  • Orc123
    16.2k
    Ovi Saudijci uopce nisu losi. Jako dobro sklepana ekipa. Ima tu kvalitete. . .
  • Facke
    8.5k

Dosta su se oni digli v zajnih par let. Urugvaj ih je male podcenil, bar mi se tak cini. Cim su primili digli su ritam i ubrzali su igru. Al tak su s pocetka morali igrati.
  • Orc123
    16.2k
    ne znam jel su ih podcijenili ali sasvim solidna ekipa koja zna igrati i nadigravati se. Nisu lopate difinitivno.
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Baš me zanima kak će proć finalisti prošlog svjetskog u svojim prvim tekmama. Europski prvak se danas poskliznuo protiv slabijeg, vidjet ćemo Argentince i Francuze...
  • Facke
    8.5k

Pa kulke ulazeju v nogomet i kakvi treneri njihove igrace treneraju v domace lige nije ni cude. To je rezultat toga.
  • Hnlovac
    7.1k
    Europske momčadi zasad 3/10. Neka je Gattuso srao i bio pun govana o previše afričkih momčadi na svjetskom
  • Pacho
    19.7k
    Sramote se juznoamerikanci
  • Dzoni
    7k

Južnoamerikanci su vjerovatno i gori, u 4 utakmice ugrabili 2 boda s gol razlikom 3:7. A u svakoj su bili ili favoriti ili relativno ravnopravnih šansi naspram protivnika.
  • vjeko1701
    27k
    Al mislim da se malo previše daje tome značaj u prvom kolu. U ovom formatu gdje ti je 4 boda iz 3 utakmice u kojima si favorit praktički dovoljno za prolaz dalje, reprezentacije koje očekuju doći do samih završnica ipak igraju konzervativnije, posebno prve utakmice, dok one koje su na svjetskima prvi puta ili jako rijetko idu od prvog dana svom snagom. Ima tu i nešto podcjenjivanja, nešto čuvanja, al na kraju dana, iz grupne faze ispada samo 16 od 48 reprezentacija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.