• Infinity
    18.9k
    Mogao bi se rijesiti transfer Hojera. Citam da je u nekoliko navrata odbio produziti ugovor koji istice krajem ove godine. Moraju ga se sad rijesiti ili ce on na ljeto moci pregovarati s novim klubom.
  • Bosna86
    12.3k
    Dinamo ponudio 1,3 e, Danci odbili, traze jos 700
  • marcio amoroso
    43.1k

Turci su mu preplavili instagram sa “come to Trabzonspor” i tim glupostima. Očigledno su i oni zainteresirani.
  • Beowulf112
    390
    A jesmo se raspistoljili..hojer izgleda odlicno gledajuci statistiku..danci nas bas navlace..2 milijuna za igraca koji je usao u zadnju godinu ugovora je previse..volio bi da se produzi ugovor orsicu..nista ne rade na tome
  • Armagedon13
    959
    Danci traže 2 milje,ali sa postotkom od buduće prodaje.Čabraja,Štefulj,Hojer nastavi niz ...
  • Krizy
    58.8k
    Spominjali su se i prošle sezone mnogi lijevi bekovi:
    Moubandje
    Ricca
    Natanael
    Soares
    Doumbia
    Čabraja
    Čivić
    Alvarez
  • Jurki
    18.3k
    Najbolje bi bilo uzet samo hojera. Te izabrat između Leovca i Moubandjea.. Jurisic kao treca opcija na lijevom beku. Najjeftinija i po meni najbolja varijanta
  • deda
    38.3k
    Jurišić je već u Rijeci.
  • Dudu
    2.6k
    Ako Mišković kaže da se dogovaraju zadnji detalji, onda nema šta, dolazi Štefulj. Ne vidim što bi uzimali još pet bekova
  • Jurki
    18.3k
    Ne znam, mislim da je to samo pumpanje cijene za igrace Rijeke. Nasa piskarala bas i nisu neki mjerodavni izvor. Uglavnom uskoro cemo sve znati. Nebi me zacudilo da Štefulj ode van. A i ne znam sto ce nam on.. mislim da nije kapacitet za Dinamo i da je preskupa akvizicija.
  • Beowulf112
    390
    Argentnski mediji nam opet guraju Sigalija koji bi dosao bez odstete navodno.
  • Bosna86
    12.3k
    Jel moguće da Majer nije igrao jer mu se rješava transfer... Nevjerovatno
  • Neki tip
    21.3k
    isto to sam jutros pomislio kad sam vidio vijest..

Bojim se da bi moglo biti istina. Hvatat će oni svaku lovu koju onjuše, Lovro na EP teško da će ići, kriza će se možda i produbiti, bojim se da će držati vrapca u ruci.

Olivarijev tekst je tipično njegova uloga.. "neće ni sjesti ispod toliko, ali za već onoliko.."
  • NORTE
    17.2k
    A on je? Kakve su ovo nepotpune informacije na zoni. Tu želim vidjet sve, a ne ić na druga mjesta davat klikove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.