• marcio amoroso
    43.1k
    Index piše da je Robertha dogovoren.
  • deda
    38.3k
    Prenose od bugarskih medija. Navodno su ga jučer gledali. 950 keka odšteta.

Inače, kladio bih se da smo ga kupili za Lokose :nerd:
  • deda
    38.3k
    A dimnih bombi. Sigurno ćemo kupit 3 lijeva beka u tjedan dana.
  • Smotanihaker
    882
    Marin se vraća u Dinamo.
  • deda
    38.3k
    Ubio si me sad :rofl: :rofl: :rofl:
  • Carrasco
    6.3k
    Mali se zajebo sto je bio previse dobar u juniorima pa se od njega očekivalo da postane Messi nakon par seniorskih utakmica. Vratit ga u drugu momčad i sve ispočetka i dalje je naš najbolji mladi igrač. Samo da ga ne daju Rijeci...
  • Dudu
    2.6k
    Od njega sam točno očekivao ovo što se događa. Igrač bez karaktera i želje za radom na sebi. Pokopao se onom izjavom još dok je Bjelica bio tu, kad je Nenad rekao da nije zadovoljan s Marinom, pa je on bahato odgovorio nisam ni ja zadovoljan s trenerom. Tu je odmah bio prekrižen.

Ima priliku još to nadoknadit, ali poučeni iskustvima Ćorića, Halilovića i sličnih, teško da će išta popraviti :D
  • Neki tip
    21.3k
    Pa sve o njemu ovisi.. nitko mu talent ne spori, ali puna su školska igrališta i livade talentiranih.

Mislim, naravno da je on već donekle i školovan igrač, da ne bi ispalo da ga uspoređujem s "Lukom i Bornom" sa školskog, već želim reći da o njemu ovisi hoće li igrati za raju (češće sam za sebe) i zanemarivati taktiku pa završiti karijeru u nižerazrednom Vratniku.
  • Neki tip
    21.3k
    nisam ni ja zadovoljan s trenerom.Dudu

18godišnji klinac kad to kaže, i to za uspješnog trenera, onda znaš da mu glava nije posložena za uspjeh
  • Carrasco
    6.3k
    Samo 800 minuta u HNL-u u dvije sezone, 1 gol i 4 asistencije. Prethodno daleko najbolji igrač Dinama u juniorskoj Ligi prvaka i u drugoj ligi. Trenutno ima 20 godina. Zaslužuje novu šansu.
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Samo da ga ne daju RijeciCarrasco

Ja ne bi imao ništa protiv, ali pod uvjetom, 2 godine posudbe i bez prava otkupa.
    Taman vratimo Menala, mogao bi biti solidna zamjena za Oršića.
  • Carrasco
    6.3k
    Ma kakav Menalo, Rijeka njega sigurno otkupljuje za 700 tisuća eura, pogotovo sad kad smo im dali 4 milijuna eura...
  • Carrasco
    6.3k
    Marin prije 3 mjeseca...

Možda je ovo putovanje trebalo biti duže. Svakako je trebalo biti bolje i konkretnije, ali to je život… Možda sam otišao da se jednom vratim i ostvarim sve ono o čemu sam sanjao kada sam kao dječak 2009. došao iz ZET-a u Dinamo.

Ponavlja se slučaj Gavranović? :grin:
  • marcio amoroso
    43.1k
    Ja na osnovu slika na instagramu vidim u kojem je tko điru i na šta se fura.
    Vidi se prejebena razlika između nekog Majera, Franjića ili Jakića i jednog Marina, Ćorića i Kastratija.
    Marin ima potencijal i tu smo mislim svi složni, ali smo isto tako svi sumnjičavi da će ga ostvariti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.