• Masto
    1.5k
    zasluzeno su i jedni i drugi uzeli bod
    Kanada ne zna zabit a bosna zabila kolko je trebalo
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Vidim po sažecima da je Paragvaj fakat bio loš, ali mora se priznati da je i Pochettino fino posložio Jenkije. Turska će im biti prvi pravi test, ali ovo liči na solidnu ekipu. Čak bih rekao da su mi od domaćina najbolji dojam ostavili zasad.
  • DiddyGuela
    6.1k

Dobra ekipica. Cak i kada pogledas na papiru, vecina tih igraca igra u ozbiljnim ligama/klubovima. Nije to vise onaj SAD od prije 20-30 godina sa vecinom igraca iz MLSa. Mene je naprimjer iznenadilo da jedan Aronsson nije ni ulazio u igru a svi koji prate Leeds znaju da je ovaj ozbiljan igrac. Znaci imaju amerikanci i nekakvu sirinu. Tu je i Poch koji je dokazan trener i svakako ce biti zanimljivo popratit amerikance u nastavku prvenstva.
  • Frizura Robija M
    442
    doveli i Ameri pojačanja na tribine

RDT-20260613-0938033377176794752375516.webp
  • db-izbjeglica
    20.7k
    Ja sam se pripremio da će ovo SP biti teški proljev van terena, zato me i zanima isključivo nogomet. Ništa me ne može iznenaditi.

Ameri su idioti, doslovno, što se od njih može očekivati osim idiotizma, pokušaja kreiranja "spektakla" iz ničega i izvoljevanja?

Zapravo, gora je FIFA što pristaje na to i udovoljava im. Cooling break (čitaj pauza za reklame), 50 ljudi na terenu za vrijeme himni i slične idiotarije... ništa od toga ne bi bilo da je fifa rekla - ne može!
  • Batigol
    170
    navijam za HR i tu sve staje...
    Kako bih mogao za nekog drugog...
    Ajd naklonjen sam ARG a tu sve staje....kakva"braca" i te spike...dobijem proljev i to teski..
  • crophantom
    4.8k
    Ovo je prvo svjetsko u mom zivotu di opce nemam dojam da se igra nogometno SP... vise mi je ko da se igra SP u odbojci, pa ajde ako naletim bas na telci pogledati cu, osim naših naravno.
    Neznam jel do mene, ali bas me nekako zaobišao interes, neznam 3 grupe nabrojiti sve 4 ekipe.
  • Dino
    5.5k

Ista stvar, dosta slabo pratim ove godine nit me pere neke feeling uopce oko nas na svjetskom. Uz to me malo i nervira ogroman broj sudionika i reprezentacija za cije igrace nisam nikad u zivotu cuo.
  • vjeko1701
    25.3k
    Naravno, samo se navija za Hrvatsku. U ostalim utakmicama imam jednostavnu računicu. Ako igraju europljani protiv nekog, naginjem za europljanje osim ako je u pitanju Srbija ili Italija. Ako igraju južnoamerikanci, naginjem za njihovog protivnika osim ako je taj protivnik Srbija. Sve ostale kombinacije ovise od utakmice do utakmice.
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Glupo mi je reci da navijam, naravno odaberem favorita u svakoj utakmici koju ispratim, a to ovisi o trenutnim kriterijima. Argentinci i Lessi su mi ogavni od zadnjeg SPa, toliko su mi ogavni da sam navijao za Francusku u finalu.
    Ako igra neki nas sadasnji / bivsi igrac idealno i najlakse za odabrat.
  • Peškaman
    9.3k

Ma legendo nije uopće bitno za koga navijaš,ja ću prvi pogledat' svaku utakmicu BiH i bit' će mi drago ako dobiju. Nek' se ljudi vesele, svima će biti bolje u BiH.
    Ali postoje teške dvoličnosti u BiH,rođen sam,živim u njoj i poznajem situaciju.
    Najjednostavniji prikaz su zastave Hrvata u BiH i zastava ljiljana. Ako izneseš ili pokažeš zastavu Hrvata nazivaju te ustašom,UZPovcem pod okriljem da se pod tom zastavom događao zločin/i.
    Istina je da su se događali zločini kao pod zastavom ljiljana,tj. Armije BiH.
    Ali u javnosti je jedna zastava iskaz domoljublja a druga zločinaca.
    Široki Brijeg/Grude/Posušje su im legla ustaša sve dok ne dobiju posao po boljim uvjetima.

Ali dosta o tome na ovoj temi,sretno i jednim i drugim u nastavku prvenstva.
  • don
    20.1k
    Ameri odigrali vrhunski sinoć, mogli bi oni daleko otić.
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Jer su napunili prvog favorita prvenstva Paragvaj?
    Baci oko na H2H, pa redovito ih mazu doma.
  • Batigol
    170
    sve razumijem...supruga mi je iz srednje bosne...
  • ZG plavi 01
    356
    Ja uvijek za Slavenske narode "navijam". Nije da ridam suze ako ispadnu, ali vise zelim da Cesi prodju nego Meksiko i Koreja. Isto tak sam na proslom svjetskom bio za Poljake iako su igrali najveci drek od nogometa ikad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.