• ZG plavi 01
    342
    sve okej, sve 5, ali nisu bas ogromni favoriti po meni.
  • badjibadara
    9.7k
    Vela nikad nije gurao to kaj navija za Hajduk (za razliku od debelog Štašpita) u eter i po meni je jedan od najboljih komentatora od te stare garde, čak bih rekao i ikada.Mali Zeus

Koliko je tu daleko pala jabuka sa stabla, koliki je tu nagib terena...
  • Droljo
    28.7k
    Koliko je tu daleko pala jabuka sa stabla, koliki je tu nagib terena...badjibadara

Ni najmanje! Vela je bio užas tovarčina. Kratko pamćenje imaju neki. Fuj želko
  • Paggini
    86.8k
    Jedino što je Vela senior sjajan komentator i općenito zanimljiva persona, dok mu je potomak kompletni idiot
  • austrijanac
    11.4k
    Klasicna bolje da sam ga u koprive otreso…
  • Frizura Robija M
    434
    Imaju Jonathana Davida iz Juvea i koga još?Sibirski plavac

En Kej Sigur from euro giant Hejuk. Biggest club from Split mental asylum.
  • NerminB
    1.6k
    domaćini su, iskusnija momčad (imaju u nogama zadnje SP), imaju više ozbiljnijih igrača, više igrača u ozbiljnim klubovima. nije najvažnija stvar, ni nekakav bitan faktor, ali kanada ima 30% skuplju momčad po transfermarktdb-izbjeglica

Bukvalno imaju istu ekipu kad gledas vecinu ovoga nabrojanog, a taj transfermarkt i vrijednosti su bitni ko lanjski snijeg. Kako BiH ima igraca iz brondbya i astane, tako ovi imaju iz orlanda, toronta, nekakvog dendera i sl. Gledajuci im klupu sa prosle tekme, igraci iz “ozbiljnijih” klubova i to dvojica dolaze iz nice i villareala, dok je ostatak: barnsley, austin, vancouver, hajduk, royale union, miami, chicago.. Jedina prednost kanade nocas je sto su domacini, nista vise.
  • emilperska
    16.6k
    Vela nikad nije gurao to kaj navija za Hajduk (za razliku od debelog Štašpita) u eter i po meni je jedan od najboljih komentatora od te stare garde, čak bih rekao i ikada.Mali Zeus

Iako je tovar, ali Vela je izmislio komentiranje za ove razne antitalente s Nove, RTL-a i Max sporta. Ovu večernju tekmu je odlično vodio.Mr Anderson

Velu znam osobno s kvizova Nogometne ikone jer smo tamo od 2015. do 2018. dosta bitaka prsa o prsa se borili kako bi se reklo. Uglavnom, Hajdukovac je, ali to nigdje nije izlazilo iz njega (za razliku od sina mu koji je i zaposlen u Hajduku) i jednostavno čovjek je takva enciklopedija domaćeg i međunarodnog nogometa da je to nenadjebivo. O stranom nogometu zna više od svih naših novinara, a i u domaćem je bio popriličnoj jak.

Njegova ekipa Vukovi okruga Madison se zvala, osvajala je popriličan broj tih NI turnira. Uz jednu splitsku ekipu, bili su daleko najjači. Tipa došli su tamo više puta kroz različite ekipe ovi novinari Lesi, Olivari, Ničota, Petrinec, Brkić, Štef Balog, Šapit, Stjelja, Topić, Holiga i pometeni su svaki put od ovih.

Mislim da je Topić čak u ekipi bio s jednim članom ovog foruma hehe, ali davno je to bilo..
  • Pacho
    18.1k
    Veceras sam na utakmici
  • emilperska
    16.6k

Sto tebi znaci veceras Badzune za sirotinju?
    BiH ili SAD?
  • KtcGoat
    5.9k
    "Bit ce Sarajevo kanadska mahala"
  • NitkoBitan
    37.1k
    Veceras sam na utakmiciPacho

Ocekujem visoko podignutu zastavu Vatikana.
  • Pacho
    18.1k

Kakvo pitanje

giphy.gif

SAD naravno. Idem jos na Kolumbiju protiv Uzbekistana. Mozda i neku eliminacijsku, ali sumnjam.
  • Pacho
    18.1k

Javi ako me uocis. Ovo mi je outfit za tekmu:

1781266380858.png
  • emilperska
    16.6k

Ja mislim da je prije ovo:

images-3.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.