• GOAT
    8.8k
    atanker namer eleven comisadobri start direkt de fejs de de de fender decision red card!!

Ja bi bio jos gori kad bi znao da me cijeli svijet gleda :lol:

Izrazi lica ko u indijskoj serijiNitkoBitan

HKl4wupWQAAtJ7h?format=jpg&name=large
  • NerminB
    1.7k
    :lol: vristao sam na ovo jutros, covjek u nevjerici gleda
  • ZG plavi 01
    495
    Ljubicic upao kao zamjena za Baumgartnera za Austriju
  • flexXy
    3.3k
    Ova A skupina je odmah u startu pokazatelj razvodnjavanja kvalitete SP zbog veceg broja sudionika. JAR zalutao, Meksiko nista nije pokazao da su neka veca klasa, Ceska haramball na prekide, Koreanci solidni ali imaju problema s fizikalijama. Bar se ova druga tekma malo rasplamsala u drugom poluvremenu, htio sam se ubit jer sam se ustao nakon prvih 45min
  • Maximo
    880

Actually si se digo u 4?
  • Kruno
    1.5k
    I to da slušaju najgoreg komentatora.Žalosno da Hrt nema svoje.
  • Mali Zeus
    21.8k
    Razina engleskog I speak Kroejša ili I was here day before yesterday
  • flexXy
    3.3k

Ovo mi je najdraze sportsko natjecanje i ni ovi suludi termini me nece sprijecit da gustam u svakoj sekundi :smile:
  • Pesca90
    246
    Kad sam ga cuo da se zadero ingeniozna obrana vratara Koreje,momentalno iskljucio zvuk.Jos im samo fali Vela jr. da komentira po mogucnosti Kanadu pa da bude u ekstazi kad vidi Sigura na klupi.
  • Maximo
    880

Svaka čast i ja sam tako do ovog SP-a, onda ćeš mi moć javit svoje prognoze rezultata :D
  • KtcGoat
    6.8k
    "Ma nema sanse da ti se dizem po noci za te dosadne ekipe"

Isto oni:
    Screenshot-20260612-100307-Chrome.jpg
  • KtcGoat
    6.8k
    I Diletta je bila na otvaranju
    Screenshot-20260612-100835-Instagram.jpg
  • ZG plavi 01
    495
    Na kojim temeljima je Kanada tolki favorit protiv Bosne? Stvarno i analitika i kladionice bas prejcjenjuju domacine bas jako...
  • ZG plavi 01
    495
    pa sve 4 ekipe bi upale i po starom sistemu od 32 repke. Juzna Afrika bila prva u svojoj skupini kvalifikacija ispred Nigerije, Koreja bila prva u svojoj skupini, Meksiko domacin, jedino Ceska je upitnik, ali Europa je dobila svega ja mislim 1 ili 2 dodatna mjesta u odnosu na onaj prijasnji sustav.
  • Maximo
    880

Da, ne znam baš gledam danas tekme..čak nemaju ni Daviesa...stavio bi tu 1:1...eventualno SAD-paragvaj 2:1
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.