• Dendle71
    381
    mislim da smo shvatili. Kozojeb je! Ajd sad stani s time ako moẓ̌e?
  • Dzoni
    6k
    Navodno je bio povezan sa teroristčkim organizacijama u Somaliji što nije pretjerano teško biti s obzirom na to o kakvoj se zemlji radi.
    Nikad nisam putovao u Ameriku, nadam se da u skorije vrijeme ni neću pa ne znam kako funkcionira proces s vizama. Ali vjerujem da neka logika postoji iza ovog.
    Svakako, problemi dviju država i državljana koje nisu u UEFI ne bi se trebali ticati UEFE.
  • Oluja
    7k
    zaruljoglavih kozojebaPacho

:rofl: :rofl: :rofl:
  • ZG plavi 01
    342
    Mislim ja ne vidim samo po sebi nikakav problem da ga odbiju pustit u drzavu, nema veze kaj je sudac ukoliko ne ostvaruje prava za vizu, drzava ima pravo odbiti bilo koga preko granice
  • Pacho
    18.1k

A sto se tocno moze s ovima kojima su podijeljena drzavljanstva osim ako se otkrije da su muljali u prijavama za isto? A posto ujebu svako mjesto u koje se dosele kriminalom i srednjevjekovnim zivotnim stilom + imaju tendenciju za detoniranje i rezanje klitorisa, najbolji korak je da ih se vise ne uvozi, a ni ne pusta na zapad.
  • Hnlovac
    6.1k

imaju tendenciju za detoniranje i rezanje klitorisa,

dobro, ajmo bar malo dostojastva drzat u komunikaciji, koliko god da se slažem da žarulje nisu sreća i ne želim ih ni ja u radijusu 10km od sebe
  • Pacho
    18.1k

O kakvom dostojanstvu pricas?

In Somalia, the prevalence of female genital mutilation (FGM) is among the highest in the world. Surveys indicate that about 99% of women aged 15–49 have undergone some form of FGM.

Evo sto kaze ChatGPT citirajuci UN. Zasto bi se trebali pretvarati da te zivotinje to rade? I to obicno curicama od 5-9 godina.
  • Hnlovac
    6.1k
    misliš da ne znam to? Sam kažem da ne vidim zašto bi o tome raspravljali na ovoj temi

Općenito , kako smo uopće došli od SP do FGMa na zanimljivosti iz svijeta nogometa? Ajde malo, ak nis imamo i šank za to

P.s. čudi me da ti je uopće trebao chat za to, mislio sam da je opće znanje da ljudi znaju za 99%tni fgm tamo
  • Pacho
    18.1k

Pa ako se ne varam, krenulo je, jer si ti napisao da su ga bezveze sprijecili. Nije da sam iz cistog mira krenuo pisati o somalijskim klitorisima :grin:

Uglavnom, slazem se da nema smisla da tamburamo o tome i dalje.
  • Hnlovac
    6.1k
    zadnja moja na temu tog, naprosto toliko puta tjedno sam bombardiran s vijestima i snimkama kozojeba, pola razgovora, pola vijesti, pola feeda me bombardiraju s njima , pa bar na zoni mislim da se mogu odmorit od njih, zato i jesam bzvz krenuo na tirade da ne pišemo o tom

Naprosto, sto manje mislim o njima, to mi ljepši dan, eto, zadnja moja
  • KtcGoat
    5.9k
    Bernardo Silva u Realu
  • Krizy
    72.7k
    Veliki novac je ušao u češku ligu s novim TV pravima i sada klubovi ne moraju prodavati pošto poto.

Prošle sezone Slavia Prag je iz češke lige dovela sljedeće igrače:
    Prekop (Banik) - 3.1M €, u tome trenutku druga najveća prodaja Banika, sada tek peta jer su u međuvremenu odradili još transfera
    Kante (Artis Brno) - 2M €, rekordna prodaja ovog češkog drugoligaša i druge lige
    Mbodji (Jihlava) - 1.2M €, druga najveća prodaja ovog češkog drugoligaša

Za 2026./27. Slavia je već potrošila čak 26 milijuna eura, a prijelazni rok nije službeno ni započeo.

N'Guessan (Liberec) - 6M € + igrač, najveći transfer u povijesti kluba
    Diakite (Liberec) - 4M € + igrač, drugi najveći transfer u povijesti kluba
    Šturm (Sigma) - 4M €, drugi najveći transfer u povijesti kluba
    Kacor (Karvina) - 3M €, najveći transfer u povijesti kluba
    Ayaosi (Karvina) - 2M €, drugi najveći transfer u povijesti kluba

Također su kupili mladog golmana Domchaka (Karpaty Lviv) za 5 milijuna eura, također rekordni transfer ukrajinskog kluba.
  • Chess96
    288
    Famozni Albert Riera o čijoj su basnoslovnoj odšteti pričali u medijima je na korak od preuzimanja Zrinjskog. Ili Zrinjski ima love ko blata ili Riera ipak nije takva trenerčina. Nekako ipak naginjem ovom drugom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.