• Dendle71
    381
    mislim da smo shvatili. Kozojeb je! Ajd sad stani s time ako moẓ̌e?
  • Dzoni
    6k
    Navodno je bio povezan sa teroristčkim organizacijama u Somaliji što nije pretjerano teško biti s obzirom na to o kakvoj se zemlji radi.
    Nikad nisam putovao u Ameriku, nadam se da u skorije vrijeme ni neću pa ne znam kako funkcionira proces s vizama. Ali vjerujem da neka logika postoji iza ovog.
    Svakako, problemi dviju država i državljana koje nisu u UEFI ne bi se trebali ticati UEFE.
  • Oluja
    7k
    zaruljoglavih kozojebaPacho

:rofl: :rofl: :rofl:
  • ZG plavi 01
    342
    Mislim ja ne vidim samo po sebi nikakav problem da ga odbiju pustit u drzavu, nema veze kaj je sudac ukoliko ne ostvaruje prava za vizu, drzava ima pravo odbiti bilo koga preko granice
  • Pacho
    18.1k

A sto se tocno moze s ovima kojima su podijeljena drzavljanstva osim ako se otkrije da su muljali u prijavama za isto? A posto ujebu svako mjesto u koje se dosele kriminalom i srednjevjekovnim zivotnim stilom + imaju tendenciju za detoniranje i rezanje klitorisa, najbolji korak je da ih se vise ne uvozi, a ni ne pusta na zapad.
  • Hnlovac
    6.1k

imaju tendenciju za detoniranje i rezanje klitorisa,

dobro, ajmo bar malo dostojastva drzat u komunikaciji, koliko god da se slažem da žarulje nisu sreća i ne želim ih ni ja u radijusu 10km od sebe
  • Pacho
    18.1k

O kakvom dostojanstvu pricas?

In Somalia, the prevalence of female genital mutilation (FGM) is among the highest in the world. Surveys indicate that about 99% of women aged 15–49 have undergone some form of FGM.

Evo sto kaze ChatGPT citirajuci UN. Zasto bi se trebali pretvarati da te zivotinje to rade? I to obicno curicama od 5-9 godina.
  • Hnlovac
    6.1k
    misliš da ne znam to? Sam kažem da ne vidim zašto bi o tome raspravljali na ovoj temi

Općenito , kako smo uopće došli od SP do FGMa na zanimljivosti iz svijeta nogometa? Ajde malo, ak nis imamo i šank za to

P.s. čudi me da ti je uopće trebao chat za to, mislio sam da je opće znanje da ljudi znaju za 99%tni fgm tamo
  • Pacho
    18.1k

Pa ako se ne varam, krenulo je, jer si ti napisao da su ga bezveze sprijecili. Nije da sam iz cistog mira krenuo pisati o somalijskim klitorisima :grin:

Uglavnom, slazem se da nema smisla da tamburamo o tome i dalje.
  • Hnlovac
    6.1k
    zadnja moja na temu tog, naprosto toliko puta tjedno sam bombardiran s vijestima i snimkama kozojeba, pola razgovora, pola vijesti, pola feeda me bombardiraju s njima , pa bar na zoni mislim da se mogu odmorit od njih, zato i jesam bzvz krenuo na tirade da ne pišemo o tom

Naprosto, sto manje mislim o njima, to mi ljepši dan, eto, zadnja moja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.