• Sajla
    20.9k
    Prije 2 godine je organizirano gledanje prijenosa utakmice s Rijekom na jugozapadnom parkingu u krugu stadiona i bilo je dobro.
    Gdje bismo to najlakše mogli nakon preseljenja na Kranjču mi trenutno ne pada na pamet. Ako bi se radilo o utakmici HNLa, Loksa bi mogla igrati taj dan doma pa Kranjčevićeva ne bi bila dostupna, a moralo bi biti na otvorenom. Bilo je nekad kino projekcija na Jarunu i Bundeku, sad su na parkingu Borongaj, možda su to opcije. Samo neka bude prigode i interesa, naći će se i rješenja.
    Kako bi bilo lijepo gledati uzvratnu utakmicu nekog europskog natjecanja u travnju na Tomislavcu s par tisuća dinamovaca...
  • NitkoBitan
    37k
    Npr. neka veća tekma i puni platoi ispred Cibone s tv platnima dok igramo domaću tekmu 200 metara dalje.NORTE

Pa u samu dvoranu stane 4 tisuce ljudi :cool:

Moze se i organizirat prodaja po karata po simbolicnoj jer se ipak treba znat koliko bi ljudi otprilike trebalo bit u dvorani, unutra stane i plavi korner, fan shop i svasta nesto. Uglavnom dvorana je bolje mjesto za "event" od trgova, barem po meni.
  • Lihtmašinac
    1.6k
    Npr. neka veća tekma i puni platoi ispred Cibone s tv platnima dok igramo domaću tekmu 200 metara dalje.NORTE

Trešnjevački plac?

Staviš dva ekrana na tržnicu koja je tek jednu tramvajsku stanicu udaljena od stadiona - na jednu stranu za one koji bi navijali s bakljama i pijačom u ruci, na drugu stranu za starije koji bi na otvorenom sjeli za stolić i gledali tekmu u društvu susjeda, gospođe, unuka... Poslije tekme se tržnica brzo raščisti jer je tramvajski odlično povezana u sve smjerove. A i brzo se spoji ekipa sa stadiona s frendovima koji su bili na placu u istom kvartu i ide se dalje u grad slavit u noć.

Istina, to bi se moglo stavit i na Dolac, ali ovo bi bila veća fora jer bi plava boja okupirala cijeli jedan kvart i bilo bi možda vizualno i doživljajno atraktivnije. Već je na placu bilo većih okupljanja ljudi, pa evo pokoja fotka s neta:

Plac-Mljac-cover-768x512.jpg

NAKON-DUGOG-CEKANJA-PLAC-MLJAC-VRACA-SE-NA-TRESNJEVKU-hello-magazine-hrvatska-croatia-4-scaled.jpg

I sad si zamisli to sve u plavom, s hrpom ljudi svih generacija, djece, nasmiješene ekipe u našim dresovima i majicama - praktički Dinamovo s tekmom Lige prvaka :cool:
  • fakin
    4.7k
    Da, plac bi bio show, za derbije i europske tekme.
  • Hnlovac
    6.1k
    samo trg ispod Juga Kranjče ima valjda 4000 m², plato unutar SC ima 1000m²+, ali meni nešto malo drukčije pada na pamet

Ok, imamo trg, ali zamislite DOLAC pun navijača?
    Chat-GPT-Image-11-lip-2026-18-26-07.png

Žao mi je kaj sam morao AI koristiti, ali odradio je posao

uskoro ide temeljna rekonstrukcija dolca, pogotovo betonske ploče, trajala bu 2 godine ali nakon tog će nosivost vjerojatno bit sjajna, bez beda stane koja tisuća ljudi
  • shameless86
    1.9k
    na dolcu vec imamo iskustva sa gledanjem tekmi,al tesko da bi tamo dobili odobrenje posto je trenuto zatvoren zbog opasnosti od urusavanja..i tko zna kad ce to u renovaciju ici
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.