• Robi T
    384
    Pripremajte pitanja za članski dandeda

Nisam ziher hoću li moći doći na članski dan pa da pitam ovak' neobavezno.
    U fanshopu svira Dinamo Radio tj. puštaju se Dinamove pjesme i pjesme o Zagrebu.
    Cure u fan shopu vele da je to samo za njih.
    Postoji li mogućnost da svi imamo pristup tome?
  • fakin
    4.7k
    spremna vec
  • Mali Zeus
    21.4k
    ↪deda spremna vecfakin

Koliko ih imaš?
  • Dinamosaur
    3.3k
    uskoro objava kluba, pripremamo se za prvu člansku noć
  • Gradina
    105
    žetona ili pitanja
  • NORTE
    24.9k
    Odličan "teaser" za Oršića!
    Bravo! :clap: :fire:
  • Ivan0302
    1.7k
    Daj još 5 videjaaa predstavljanja, gladni smo toga
  • NORTE
    24.9k
    Jeeeebote ovo je tako dobro ispalo! Bolesno!
    CB93IX2.jpg
    Dajte nam to na plave majice i sl., kolekcija Orša/nema većeg kluba!! :fire: :fire:
  • mlinchica
    6.4k
    Snimke golova sa zapadnom tribinom u pozadini - Arberov gol u prvom derbiju prošle sezone, a naletila sam i na Beljin iz drugog derbija:

https://www.instagram.com/reel/DYH5RMMIcaJ/

https://m.youtube.com/shorts/HNq3UocZdfw

Radi ih Maxsport.

Bilo bi super kad bi naši snimali s te pozicije pa da imamo za klupske kanale i sheranje tih objava.

Snimke su odlične, ovako s reakcijom krcate tribine.
    Vizualno i zvučno.
  • über alles
    2.8k
    Neznam di da ovo pitam,al brijem da je tu ok.

Se sjece netko ko je sve od bivsih igraca(pod to mislim na ljude koji su u tom trenutku i dalje bili aktivni igraci) objavio cestitku na drustvenim mrezama kad smo konacno dozivjeli europsko proljece ?
  • KtcGoat
    5.8k
    Corluka,Modric,Olmo,Gojak,Brekalo,Pjaca,Coric
    I nije nas bivsi, ali Ivan Perisic :smile:
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    mislim da je i Soudani isto objavio na storyu ako se dobro sjecam.
  • NORTE
    24.9k
    Možda neka ideja za razmisliti ima li smisla.

Gledam snimku tekme nba finala iz New Yorka, navijači Spursa gostovanje gledaju u svojoj dvorani u San Antoniju i event je nazvan Spurs watch party.
    Navijači Knicksa na nekoliko lokacija po New Yorku organizirano gledaju prijenos finala iz svoje 'premale' dvorane.

Obje situacije mi se čine potencijalno zanimljive za dinamovo razdoblje u Kranjči, za neke posebne utakmice.

Zamislite npr. punu Kranjču obitelji s djecom koja gledaju neku jako bitnu dinamovu gostujuću tekmu, zvuči mi kao dobar doživljaj i ostvariv scenarij i u smislu potražnje za tim, jer u Kranjči ipak ulazimo u novu dinamovu eru.

Ili pak organizirano gledanje negdje u gradu važne domaće tekme koja se igra u premaloj Kranjči, te tako širiti dinamovštinu.

Ne treba to radit na silu, samo za posebne prilike, ali mislim da ovakvo što ima potencijala.
    Posebno kad je dobro vrijeme, eventualno neko zvučno zabranjeno gostovanje ili sl.
    Npr. neka veća tekma i puni platoi ispred Cibone s tv platnima dok igramo domaću tekmu 200 metara dalje.
  • Zoran
    613
    Meni dobra ideja.
    Jedino neznam vezano za kompliciranist organizacije toga-dal treba prijaviti javni skup, mozda kakvi redari i slično… šank obavezno otvoriti… fora ideja
  • Hnlovac
    6.1k
    u New Yorku je totalno navijačko ludilo. Ono što mi se jako sviđa kod njih, je ne samo jako puno službenih fan zona za gledanje utakmice po gradskim trgovima i parkovima, nego i spontano organizirano gledanje tekmi po cijelom gradu, gdje ljudi dovuku projektor ili veliki TV i cijela zgrada/ ulica dođe gledati
    0eac7ff33cd912e452f13643269925be.webp
    images-2026-06-11T162448-176.jpg

Ovo je sjajna stvar, pogotovo kod nas gdje su se ljudi međusobno otuđili unazad par godina. Ok, gleda se kod nas u bircevima , ali zamisli da izađeš iz zgrade, spustiš se do igrališta sa six packom i sa ostatkom susjeda / kvarta gledaš tekmu u kvartovskoj fan zoni

Ako jednu navijačku želju imam, to je neka povijesna gostujuća tekma, watch party na Kranjči rasprodan, i cijeli grad na ulicama i po trgovima gleda tekmu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.