• Sajla
    20.9k
    27 July 1913; Verdi Foot Ball Club
    1970; Parma Associazione Calcio
    25 June 2004; Parma Football Club
    27 July 2015; Parma Calcio 1913

Parma je više puta bankrotirala i vraćala se, poželimo to i Šibeniku.
  • ZG plavi 01
    342
    to u Italiji je za dobar dan da klub bankrotira i onda se osnuje nova firma i klub pocne iz 4 lige. Ne samo Parma.
  • Minken Bojna
    218
    Igra netko veterane za Dinamove povjerenike?
  • Draž
    1.9k
    Dinamovi povjerenici se ne natječu već par godina u veteranskoj ligi. Bila je nekad ekipa, ali se ugasila.
  • Minken Bojna
    218
    Ma igraju, mislio sam da netko od ekipe sa Zone igra pa da plati pivu
  • Draž
    1.9k
    Sigurno ne igraju jer sam ja nekad bio u VNK Povjerenici Dinamo. Ta momčad ne postoji dvije godine.
  • Minken Bojna
    218
    Sigurno igraju jer smo prije 3 tjedna igrali protiv njih i danas imamo zaostalu tekmu opet sa njima. Mislim da Žiga to vodi sada, a ti si prošao kao Beljo kod Dalića :-)
  • Draž
    1.9k
    Oni se zovu Članovi veterani Dinama, ne Povjerenici Dinamo.
    Povjerenici smo se nekad zvali dok nas je bilo sedam povjerenika u ekipi.
    Mamićev unutarnji hemeroid Žiga je sad jedini povjerenik u toj ekipi, a donedavno i nije bio povjerenik jer je sa novcima koje mu je davao četnik Mamić svojim frendovima plaćao članarine u GNK radi glasova za skupštinu, a kad se prijavljivao za natjecanje u veteranima morao je promijeniti ime u ovo iz tog razloga. Oni koji vole Dinamo su tada raščistili s njim.
    Želim vam da ih rastavite danas. Sretno.

P.S.
    Ja sam uistinu prošao kao Beljo, to si pogodio, ali kao kod Bobana ;-)
  • Minken Bojna
    218
    vjerujem da si bolje upućen kak i kaj je bilo, ali uglavnom i dalje su VNK Povjerenici Dinama.
    https://ibb.co/DgzHh4Zb

P.s. za Žigu sve potpisujem
  • Mr Anderson
    19.6k
    Dobro veli kolega, njih još uvijek vode pod nazivom "VNK Povjerenici Dinama", igraju 2.B ligu.
  • Draž
    1.9k
    Isprike na neznanju. Prestao sam ih doživljavati prije tri godine.
    Strašno. Žiga se dakle još uvijek kiti starim perjem.
    Uglavnom, ako ti se netko sa Zone javi da igra za njih, znaj da je mamićevac i ukliži mu sa dvije noge. Čepovima prema gore.

Inače u 1.B ligi igra VNK Dinamo Zagreb, ekipa koja igra na Maksimiru i koja ima pravo koristiti ime Dinamo i nositi grb i dresove najdražeg nam kluba.
  • Minken Bojna
    218
    Nije se nitko sa Zone javio, a vjerujem da nakon ovih tvojih "uputa" kak postupati sa njima, niti neće. :-)
    Javili su da ih nema 11, tak da niš od tekme.
    Možda sljedeće sezone protiv pravog Dinama!
    Živio
  • prefontaine
    9.5k
    Javili su da ih nema 11, tak da niš od tekmeMinken Bojna

To su u međuvremenu odustali ovi sa Zone kada su pročitali @Draž-ov komentar :rofl:
  • Draž
    1.9k
    Javili su da ih nema 11, tak da niš od tekme.Minken Bojna

Jučer sam se malo raspitivao o njima kod drugih veterana. To im je šesti ili sedmi put u dvije godine da ne dođu na tekmu. Žiga je veliki klošar, a i ekipa koja je ostala oko njega.
    I bolje je da niste zaprljali ruke s njima.
  • Draž
    1.9k
    njih još uvijek vode pod nazivom "VNK Povjerenici Dinama"Mr Anderson

U Cometu i dalje stoji taj naziv jer je vezan uz OIB i udrugu na koju je prijavljena momčad u sustav prije osam ili koliko već godina. U glasniku ZNS-a te medijima koji prate veteranski nogomet (SN, ZG nogomet,...) otprije dvije sezone nastupaju pod imenom Članovi veterani Dinama kako sam i napisao ranije jer povjerenika nemaju nijednog. Tj.imaju Žigu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.