veselko tenžera
Mali dioničar
Smiješan umjetni klub kojeg nitko ne prati, ni familije igrača. — Mr Anderson
Gringo
Smiješan umjetni klub kojeg nitko ne prati, — Mr Anderson
Mali dioničar
Mr Anderson
Komentar ti je debilan. — Gringo
immerwieder
Tvrdica McTvrdi
Mali dioničar
Kod nogometnih klubova ne postoji ono pravilo da naziv mora bit jasno različit od svih postojećih (pravilo npr kod političkih stranaka)? NK Zagreb City mi je malo bedasto kada postoji samo NK Zagreb — Tvrdica McTvrdi
Gringo
Ajde ne seri, znam ja dobro o čemu pričam i to sam napisao, a ti lupaš bezveze o nečemu nevezanom uz moj upis. — Mr Anderson
Tvrdica McTvrdi
Mr Anderson
Čuj ti lika uspjeli su staviti krov i zamijeniti stolice...dopeljali su sa Jakuševca
Jazavac smanji gemište ..još bolje javi se kad si na kampusu da te počastim. — Gringo
Gringo
Kaj je mikimaus, boli istina. Bio sam tamo dosta puta i sve što govorim je istina. Teren oranica, kućice i tribine ko da su s otpada dovezene, valjda se čeka da grad sve to sredi. Na domaćoj utakmici seniora nekakvih 5-6 domaćih teletabisa. Koja god zagrebačka ekipa tamo dođe ima 10 puta više navijača, pa i neke iz drugih županija. U gostima ih nitko ne prati.A ti me demantiraj ako možeš.
Btw, ne prihvaćam piće od svakog mikimausa. — Mr Anderson
jedan u nizu
U gostima ih nitko ne prati. — Mr Anderson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.