• emilperska
    16.6k
    U dokumentu preoblikovanja je eksplicitno navedeno da neće igrati ABA i mislim da se trebaju toga držati ak žele lovu od grada. A vlasničkog udjela više nema odrekli su se izlaskom iz lige.Bruh

Ne znam za ovo odricanje. Nisam to vidio. To je odlično ako je tako.

Suvlasnici i dalje jesu. To je 1/1 i javno je dostupno i i fin.izvjestajima ABA lige i u Registru stvarnih vlasnika jer je JTD registriran u RH.
  • emilperska
    16.6k
    20260611-095749.jpg

Po ovom, upali smo u Eurocup.
  • Bruh
    1.3k
    a ups krivo je vidio al u elaboratu pišu da ne račuanju na isplatu dividendi od ABA lige te da ih ne uračunavaju u proračun dogodine i navode kao sportske ciljeve "Glavni fokus će biti stavljen na osvajanje domaćeg prvenstva te sudjelovanje u završnicama FIBA-inih natjecanja "
  • NORTE
    24.8k
    I BEZ SUDACA I BEZ MILIONA
    TITULU USRED ZADRA UZELA CIBONA
  • Twisted1
    1.1k
    Treba nam snimka ovog.Mali Zeus

2:20:03

• Nolifer
    15.2k
    Ni HDZ im nije pomogaoHnlovac

Zar morate i "ovod" gurati politiku? Pa kad se udri kontra na drugim temama, bude plakanja, uvijek isti...
  • cibona
    8.2k
    Izgleda da smo uspjeli upakirati posljednje, 32. mjesto, ali treba pričekati službene informacije, još će se to mijenjati. Girona se navodno premišlja, možda odustanu, to nam ide u korist jer bi se oslobodilo dodatno mjesto.
  • emilperska
    16.6k
    Sto se tice Eurocupa, koliko čujem od 1 ukljucenog u pricu. Ovo je preliminarna lista.

ABA radi presing ULEBu da nitko od klubova s ovih prostora ne moze igrat Eurocup bez igranja ABAe jer postoji ugovor iz neke godine koji garantira to. A naši se brane da taj ugovor ne vrijedi za ovo prosirenje Eurocupa jer nitko ABA ligi ne oduzima njena mjesta koja su garantirana tim ugovorom.
  • Hnlovac
    6.1k
    ne znam jesi li prespavao kaj je Tornado izvjesio na 4. tekmi u Zg

Ovdje politika pada i u vodu, poanta je sprdati ih za sve za kaj ih se može sprdat
  • Nolifer
    15.2k

Znam znam kaj je bilo, pa je ispalo malo cringe, pa sam reagiral...
  • Paulie
    1.3k
    poseban pozdrav za dvojicu debila komentatora sa max sport-a

drunk-man-sleeps-at-bar-counter-alcohol-addiction-photo.jpg
  • Keyser Soze
    19.5k
    poseban pozdrav za dvojicu debila komentatora sa max sport-aPaulie

Ali baš degutantno komentiranje. Ajde ovaj Matić je sam po sebi izgubljen, ali sukomentatoru je falilo energije i zvučalo je kao da žali. Da ne govorim o tome kako svaki napad kažu krivu informaciju i ne znaju pravila košarke.
  • Filip 91
    2.4k
    Doček je u 19:30 na trgu Dražena Petrovića.
  • Mr Anderson
    19.6k
    Hoće doći gradonačelnik, priča se da voli košarku i da je bio veliki talent.:lol: :rofl:
  • vjeko1701
    25.2k
    Nije svaki spomen neke političke stranke poziv na raspravu o politici. Ne brini se kaj će biti i tko će se žaliti, mi ćemo regulirati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.