• ElDorado
    11.4k
    Znači po Barinom kaj se tiče Livija bolje da budemo što gori i što prije ispadnemo.
  • Jurki
    25.6k
    A njegova želja jest jasna, želi ostati u Dinamu. Međutim, ako za njega stigne milijunska ponuda Feneru, a već sad ima puno upita, onda će sve biti na turskom klubu.skener

Bara se malo zlejal. Ako Xy klub ponudi za Livija karikiram 10 milja.. a Livi ne zeli u Xy klub.. na koji jebeni nacin ga Fener moze natjerati da potpise ugovor s Xy klubom?
  • vjeko1701
    25.1k
    Bara se malo zlejal. Ako Xy klub ponudi za Livija karikiram 10 milja.. a Livi ne zeli u Xy klub.. na koji jebeni nacin ga Fener moze natjerati da potpise ugovor s Xy klubom?Jurki

Ne može ga natjerati da potpiše, al ne mora ga niti pustiti u Dinamo. Može to rastezati do zadnjeg sata prijelaznog roka kaj je nekaj kaj si mi ne možemo dopustiti da čekamo.

Nije sve tak jednostavno, posebno s Turcima.
  • OsamŠest
    7.6k
    Bara je rekao da Livi ostaje u Dinamu, da pojednostavimo.. :grin:
  • Jurki
    25.6k
    meni je to jasno da smo mi tu u najslabijoj pregovarackoj poziciji.
    Al to da ima hrpetinu ponuda i ne vjerujem bas previse (upitno je kakve su to ponude iz Livijevog kuta gledista).
    Isto tak znam da su to cigani ober cigana..
    vjerujem da bumo na kraju ipak uspjeli Livija vratiti.. trajno.
  • Paggini
    86.6k
    FROGD_9WQAA4WHk.jpg

već sam toliko jebeno umoran od Livijevog transfera, a nismo ni krenuli. Jebeno znam da će ovo biti odvratno ljeto za pratiti svakodnevne insidere oko njegovog dolaska i muka mi je već sada
  • vjeko1701
    25.1k
    Jasno, svi se tome nadamo. Samo treba biti realan prema situaciji u kojoj se nalazimo u kojoj smo realno igrač s najslabijom rukom.
  • bazooka93
    248
    imam neki jeben filing da ce livi opet repku spasavat kroz zicere 1na1 i penale i onda ce fener zbrojit 2i2 i objesit cijenu 6+ milja
  • Jurki
    25.6k
    mislim da ni Livi nemre toliko puta izvaditi iz govana zalizanog blefera.
  • bazooka93
    248
    to stalno ljudi govore pa opet se "provucemo"
    mislim da je tuchel presolio engleze sto bi bilic rekao i da prolazimo i da ce liviju dionice rasti
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Sve manje vjerujem u ostanak Livija. Bit ce to preskupo za nas
  • Kujtim Shalla
    9.7k
    Ljudi Livija bi čekao pa makar ne igrao kvale. Imamo mi golmana u Fili da odradi. On je solidno branio i prije nego je Livi došao
    Ako je to način doći do Livija ,čekati i igrati šah kao sa Zajcom, zato nam je Fila tu da uskoči. Samo Livi i ništa drugo
  • Paggini
    86.6k
    Osobno bi mi odlazak u kvalifikacije LP bez prvog golmana bio ekstremno neozbiljan potez kluba, što svakako smatram da se NEĆE dogoditi. Mi ovdje ne pričamo o prvih 4, 5 kola HNL-a pa kao ajd i ako se zajebe, ima još 30 kola pa ćemo nadoknaditi. Ako se sjebe u kvalifikacijama za LP, mi gubimo desetke milijuna eura i pričati "čekat ćemo Livija makar propustio kvalifikacije" je cirkusantska politika, ne bi da je jedini dobar golman na svijetu.
  • vjeko1701
    25.1k
    Maksimum koji bi si dopustio pričekati je 2. pretkolo, ali sve iza toga mora biti ili Livi ili koga god odaberemo kao zamjenu.
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Bayindir napusta manchester. Livakovic je i dosao umjesto njega u fener. 4.7mil po TM
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.