• Kujtim Shalla
    9.7k
    Ako se mora ići po novog golmana i nedaj bože Turci nas sjenu ili jednostavno nađu bolju računicu a i Livi se složi,onda sam čuo da je Diant Ramaj slobodan da nađe novi klub jer Dortmund na njega ne računa. Proveo je sezonu u Heidenhainu a gledao sam ga u Kopenhagenu gdje je oduševio sve . Top golmana koga zazivaju navijači u Kopenhagenu ali teško izvodljivo jer već imaju Kotarskog koji je jedan od najplaćenijih. Stvarno top golman
  • Jurki
    25.6k
    Osobno bi mi odlazak u kvalifikacije LP bez prvog golmana bio ekstremno neozbiljan potez klubaPaggini

Taman da i imamo potpisan ugovor s Livijem, njega nebi imali najmanje do sredine srpnja ak i ne prođemo skupinu na SP-u.
    Dobil bu svakak 2 tjedna odmora.
  • vjeko1701
    25.1k
    A mislim da je više manje ili Livi ili Šemper. Šemper ima kvalitetu više na postojeći kadar, ulazi u homegrown kvotu, generalno je domaći i Dinamovac.
  • Paggini
    86.6k
    Dobil bu svakak 2 tjedna odmora.Jurki

kakva 2 tjedna odmora, pa dobio ih je na kraju sezone?
  • KtcGoat
    5.8k
    on je bio prvi dan na pripremama u Rijeci, 2 dana nakon kraja sezone
  • Paggini
    86.6k
    pa super, neka onda bude i prvi dan mogući na pripremama u Dinamu
  • KtcGoat
    5.8k
    Kolega Paggini gifovito:
    rocky-drago-if-he-dies.gif
  • Paggini
    86.6k
    Jedino me brine Stojkovićevo blagostanje i veselje, svi ostali neka umru ako treba da dođemo do LP
  • Nogo
    11.2k
    Screenshot-20260609-142023-Facebook.jpg

:chin: :fire:
  • Mr Anderson
    19.6k
    Jedino me brine Stojkovićevo blagostanje i veselje, svi ostali neka umru ako treba da dođemo do LPPaggini

Lako za blagostanje, nema ga prve tri utakmice u Europi radi šamarelica u Genku.
  • Paggini
    86.6k
    nema ga prve tri utakmice u Europi radi šamarelica u Genku.Mr Anderson

zato što nismo pazili na njegovo blagostanje i veselje i to nas je koštalo
  • Mr Anderson
    19.6k
    zato što nismo pazili na njegovo blagostanje i veselje i to nas je koštaloPaggini

Nismo prenamijenili pušačku sobu u sobu za bilijar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.