• prefontaine
    9.5k
    Zašto bi se rekonstruiranom stadionu mijenjalo ime?
    Ako je u pitanju rekonstrukcija, a jeste, barem tako cijelo vrijeme pričaju, staro ime ostaje.

Ni žena nakon rekonstrukcije usana, grudi, nosa...ne mijenja ime.
  • puxigadjurdja
    3k

Ali bi trebala novu osobnu da je ne zajebaju
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Ja sam osobno za ZNG ili Sponzora. Sponzor uopće nije loše rijesenje. Tamo je Agram kupio Cibonin toranj, stadion Agram, vuk sit, koza cijela…. Dobro je Franja neki dan rekao u nekom prilogu vis a vi Cice, Cico je legenda, ali ko prvo i osnovno njegova legacy je vise vezan za Maksimir nego za Kranjcu bezobzira na titulu. Kao drugo stadion je pun legendi i bilo bi bolje da se parkovi, ulazi, tribine, tereni i slično nazivaju po legendama…. Već tu imamo Jerkovića, a di je čovjek koji čiji nick nosim koji je obilježio jedan period NK Zagreba, ima i živih i mrtvih legendi, Močibob, Tucak, Zebec, Lovrek….

Nekako vezati taj stadion Dinamovim oznakama na duge staze ili imenom ne bi bilo fer realno, nas pravi dom je Maksimir.
  • Sajla
    20.8k
    Sponzor uopće nije loše rijesenjevlatkomarkovic

Sponzor ime dobija u najam privremeno, na ograničeni rok, a stadion mora imati svoje trajno ime. Spotify Nou Camp - Stadion Zagreb Fortenova/ZaBa/SponzorX
  • über alles
    2.8k
    Nikakvo drugo ime,Kranjca je Kranjca !

Nasa,Zagrebacka,Tresnjevacka !
  • NVKOD
    12.8k
    Sponzor uopće nije loše rijesenje.vlatkomarkovic

Stadion Tommy? Odmah i dućan stave ispred ulaza. Znam da bi @Droljo tamo bio svaki dan :rofl:
  • Dzoni
    6k
    Što fali imenu Stadion Kranjčevićeva? Većina valjda stadiona u Engleskoj i možda i drugdje je nazvano po ulici ili kraju gdje se nalazi što i ima smisla. Stadion je jedan od glavnih krajobraza tog kvarta, a posebno ulice i trebao bi se sukladno tome tako zvati.
  • vlatkomarkovic
    3.6k

Pa znam to, Emirates se zapravo zove Arsenal stadion, ali bi stalno ime bilo na bubnju, a ovako do daljnjeg neka stoji staro ime…. Onda će ljudima ionako biti svejedno…..
  • Sajla
    20.8k
    Pa znam tovlatkomarkovic

ali si napisao "ZNG ili Sponzor". riječ "ili" isključuje jednu opciju. tako kako si napisao je ili "Emirates" ili "Arsenal stadion", a ustvari želiš da bude ZNG stadion kojem će se dodati sponzorsko ime.
  • Paggini
    86.7k
    Stadion Studenac Market Zbor Narodne Garde zvuči legendarno
  • jedan u nizu
    18.3k
    Stadion Studenac Market Zbor Narodne Garde zvuči legendarnoPaggini

Bolje mi je zapravo ''Gradski Stadion Šember vina & RALU logistika Kranjčevićeva''
  • emilperska
    16.4k
    Cicin legacy je dosta više vezan uz Maksimir nego uz Kranjču. Uz Kranjču ga veže ta 1 titula, ali on je i kao trener i kao izbornik i kao igrač i na kraju kao prvi kapetan u povijesti HR (ako ne računamo NDH i Banovinu) svoj nogometni put odradio na stadionu na Maksimiru.
    Od nekih obostranih legendi uz Maksimir i Kranjču su još najviše vezani Marković, Jerković i Kuže.

Stadion treba ostati Kranjčevićeva, a Grad kao vlasnik će odlučiti što će ili neće sa sponzorima.
    Nadam se da je ovo sve ionako samo privremeno i da ćemo za 3 godine raspravljati o imenu za Maksimir i svađati se oko tog, a da je ovo stvarno privremena situacija.
  • The Undertaker
    9.9k
    Stadion treba ostati Kranjčevićeva,emilperska

Zar službeno ime nije Stadion Zagreb?
  • emilperska
    16.4k

je da.. ali ga svi zovemo Kranjčevićeva..
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.