• keppi
    578

Ja isto vjerujem da se čeka članski dan kako bi se sve podiglo na viši level....što je u biti i logično.
  • Dadox
    1.5k
    Ako nas bude na članskom ko prethodna dva puta nebu baš spektakl.
  • rioda
    16.7k

Ovaj put su najavljeni i igrači pa vjerujem da će to privući ipak veći broj članova, prvenstveno mlađih i klinaca
  • prefontaine
    9.4k
    kad god se pitalo tko je najbolji u tom uzrastu u Dinamu, uvijek je bilo podijeljenih mišljenja između Majera (tadašnji kapetan) i Šempera.OsamŠest

Ja sam već tada tvrdio da Majer bolje igra, a Šemper bolje brani.
  • OsamŠest
    7.6k
    Ja sam već tada tvrdio da Majer bolje igra, a Šemper bolje brani.prefontaine

Nevjerojatna procjena. Jesi vidio sa Marićem da probaš u Željezničaru?
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    neće ,na listi je igrača kojih se žele riješiti. Odmah nakon izbora sinoć predstavljen je Vedad Đuriqi i kupili su Guirassia iz Dortmunda
  • Fan
    2.3k
    Vjerujem da nikad nije bilo upitno hoće li Livi ostati ili otići iz Fenera, upitna je cijena, a s obzirom na broj stranaca koje dovode, a i da imaju još jednog stranog golmana, Livi mora otići ili sjediti na tribini. Tu on definitivno može stvoriti pritisak i reći da ne želi u drugi klub osim Dinama i da se s njima dogovorimo oko razumnog transfera, 2 milje eura i to je to, nama za golmana takvog kalibra malo, a njima bolje išta nego išta.
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    Bez 3 milje ga nećemo dobiti ,a za te pare opet boljeg nećeš naći . I sitog koji će ostati kod nas godinama još
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.