• crophantom
    4.8k
    Neznam za vas, al ja imam filing da cemo se izblamirati u Americi :sweat:
    Ovo ne liči na ništa
  • Frizura Robija M
    416
    Lijep gol koji nije produkt neke pretjerano smislene akcije i koji će samo gurnut pod tepih puno problema.
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Marko Pasalic kapetan i ovaj komentator govori to pokazuje koliko je mlada repka. Pa Pasalic ima 31 godinu. Daleko je to od mladoga
  • vjeko1701
    25.1k
    Bože dragi Nove tv, baš televizija za kućanice. Ne znam dal su mi smješnije domaće ili turske sapunjare.
  • Dinamo-SB
    1.4k
    Mislim da je ovo jako lose sto se dogodilo sto smo dobili jer ce linolada sad biti bahat i uvjeren u svoju ispravnu misiju. Igra realno jako losa u obje tekme.
    Govor tijela među igračima nikakav,opcenito atmosfera među ljudima oko nadolazeceg SP nije neka. Ljude se ne moze prevariti. Dalic je polarizirao javnost svojom nedosljednoscu i bahatoscu. Naravno,navijat cemo za repku i ostajati budni do dugo u noc i bez obzira na sve navijati,ali nisam nimalo optimistican i uopce nemam žar koju sam imao ranije. Mozda je do mene i moje okoline. Ali da postanemo svjetski prvaci, ostaje isto razmisljanje - Dalicu odjebi nakon SP,a Beljo je morao biti u repki.
  • Nolifer
    15.1k
    Ok. Pripreme smo zaključili jedva pobjedom, zaključio bih 1-10, 4.65 konačni dojam (možda sam više dao)

Mislim da bi na SPu, da prođemo skupinu, morali bi potegnut stepenicu, dve više.

Jer nisu ni Ganci za bacit, oni tamo bježe po Afriki ih love gepardi i brzi su, a mi smo tromi.

Nadam se jedino da je doživotno odusto s 3 iza, jer mi nemamo igrače za to.

Ovo ovako s 4 iza, ajde još na nekaj liči. Ako prođemo skupinu, bit će dobro.

Kakvo finale s ovakvom igrom. Kakvom igrom? Pa vidjeli smo dvije repke, ne vidjeli smo jednu...

Dal sam za smjenu generacije, jesam, ako izbornik ne napravi neki rezultat, onda bi stvarno moglo bit šlus sa svima njima, jer nema smisla se mučit i živce nam jest.

Al dobro, još jedan mundijal je pred vratima, živi bili pa vidjeli...
  • Thor
    2.7k
    Sve u svemu dobar rezultat na kraju. Ne znam dal smo igrali sa 70% namjerno ili je tak. Kuzim priprema,treba pazit ozljede i uigrat. Vidjet cemo. Necu biti negativan jer je to ipak repka ali nisam bas odusevljen. Uglavnom,zelim nam uspijeh kako got bilo i tko got igrao i podrska do kraja bez obzira. No misljenje ostaje za izbor igraca i koncepcija igre. Pozitiva od sada pa sto bude.
    Igraj moja Hrvatska!
  • Archangel
    111
    Da je pozvao Stojkovića, toliko bi i on vjerojatno dobio..
  • vjeko1701
    25.1k
    Nije kolega @SAS1987 rekao da ide na tekmu.
  • ElDorado
    11.4k
    Igra je na nekaj licila kad su usli mladji brzi i energetski svjeziji igraci. I dalje sam uvjeren da su Modrić i Kova skupa put u katastrofu. Sule i Baturina moraju igrati. Čak je i drugi Sučić bio solidan i Pasalic na zadnjem veznom.
  • Blueshadow86
    5.1k
    Ovaj Vlado Boban je isto počeo lupetati gluposti u emisiji. Fura neki kvazi humor, ali mu očito baš i ne ide.
  • Thor
    2.7k
    Kalinic???? O Boze :scream: :lol: pa jebemu
  • KtcGoat
    5.7k
    kolega je Green Dragon
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.